Αγοράζοντας πράσινο καφέ

» » Αγοράζοντας πράσινο καφέ

Αγοράζοντας πράσινο καφέΑγοράζουν καφέ πράσινο. Ο πράσινος καφές πωλητής ευθύνεται για την ταξινόμηση φασολιών καφέ πριν από την αποστολή ο καφές στον αγοραστή.  Μόλις βαθμολογείται, "Εξαιρετική" και την "Ειδικότητα" πράσινου καφέ ακόμα έχουν προβλήματα που δεν είναι απαραίτητα αποτέλεσαν για το καφέ ταξινόμησης.

Αυτά τα καφέ “ ελαττώματα ” είναι λιγότερο σοβαρή, αλλά βλάπτουν το δυναμικό του καφέ.  Μπορείτε να πείτε πολλά για την επεξεργασία ενός καφέ εξετάζοντας την εμφάνιση του πράσινου καφέ.  Αν και βεντούζα είναι ο οριστικός τρόπος να ελέγξετε για προβλήματα, ένα καλό προγνωστικό εργαλείο είναι να συγκρίνουν τις κόκκους καφέ.

Πράσινη κόκκους καφέ που προέρχονται μέσα από το μούρο του φυτού καφέ. Δεν είναι ακόμη ψητό. Όταν επιλέγετε και ψητό δική σας κόκκους καφέ, θα όχι μόνο, βρείτε τον εαυτό σας να προχωρούν κάτω από το δρόμο προς το τέλειο φλυτζάνι καφέ, αλλά θα απολαύσετε το ταξίδι.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινο καφέ, εκχύλισμα από επίσημη ιστοσελίδα

Πράγματα για να εξετάσει κατά την αγορά καφέ:

1. Τα πράσινα φασόλια καφέ θα πρέπει να είναι σχεδόν ισομεγέθεις 17/18, 15/16, 13/14 κλπ, είναι παρόμοια σε σχήμα, και έχουν ένα παρόμοιο χρώμα.  Ο λόγος για αυτό έχει να κάνει με το πώς ομοιόμορφα καφέ θα ψητό που θα επηρεάσουν την εμφάνιση και τη γεύση του καφέ.  Μικρότερα καφέ φασόλια θα ψητό διαφορετικά από το μεγαλύτερο φασόλια με αποτέλεσμα την άνιση Κυπέλλου.  Άνιση χρωματισμός υποδείξεις προς ξήρανση προβλήματα, ενώ το ανομοιόμορφο σχήμα μπορεί να υποδεικνύει μια ανάμειξη των ποικιλιών.

2. Να εξασφαλίσουν ότι ο παραγωγός χωρίζει πολλά καφέ, τόσο από γεωγραφική περιοχή και ποικιλίας καφέ.  Αυτά τα μέρη πρέπει να συγκομιδή, επεξεργασία και κοίλο χωριστά πριν από την ανάμειξη στα σιλό.

3. Πλυμένους καφέδες Arabica πρέπει να είναι ακόμη και και φωτεινά.  Τα φασόλια καφέ θα πρέπει να έχει ένα ανώμαλο ή θαμπό χρώμα.  Αν το κάνουν, είναι πιθανό να έχουν ξηρανθεί ή επεξεργασία εσφαλμένα.  Επεξεργασία του καφέ είναι απαραίτητη για την ειδικότητα πράσινο καφέ. Εάν τα πράσινα φασόλια καφέ φαίνονται εξασθενισμένα, στην κούπα θα ξεθωριάσει.

4. Να ρωτήσετε τον καφέ ξήρανση συνθήκες στο κτήμα καφέ.  Αν φαίνονται να έχουν επενδύσει ένα σημαντικό ποσό του χρόνου στην προσπάθεια να διασφαλιστεί ότι ξεραίνουν το καφέ σωστά, η ποιότητα του καφέ θα δείχνουν γενικά αυτό στο Κύπελλο.  Η λανθασμένη ξήρανση στα patios ή μηχανική ξήρανση μπορεί συνήθως να φανεί οπτικά.  Ταχεία ξήρανση μηχανική ξήρανση έχει ως αποτέλεσμα σε θαμπό ή καφέ καφέδες.  Κόκκοι που έχουν κηλίδες (ή Κουάκεροι όταν ψήνεται) έχει ως αποτέλεσμα, όταν η ξήρανση γίνεται πολύ γρήγορα, απλώνονται σε πολύ λεπτά την ξήρανση, ή δεν αναδεύονται όσο συχνά συνιστάται.  Μερικοί άνθρωποι συνιστούσα ξήρανση καφέ στα patios πρώτα να στεγνώσει το δέρμα, και στη συνέχεια να μηχανική ξήρανση, και στη συνέχεια να φέρει το καφέ πίσω να τα patios για την τελική ξήρανση.  Πιστεύουν ότι αυτό βοηθά στη βελτίωση χρώμα.  Άλλοι αποστολή κόκκους καφέ να τα στεγνωτήρια αρκετές φορές, ενώ στο μεταξύ ξήρανση συνεδρίες επιτρέπουν οι καφέδες για να ξεκουραστούν σε σιλό, έτσι ώστε η περιεκτικότητα σε υγρασία του φασολιού μπορεί να έρθει σε ισορροπία.  Αυτό είναι σημαντικό δεδομένου ότι έξω από το φασόλι καφέ θα στεγνώσει πιο γρήγορα από το εσωτερικό του φασολιού.  Ρωτήσετε σχετικά με την θερμοκρασία που χρησιμοποιείται κατά το στέγνωμα.  Είναι πάνω από 42 C' αν έτσι μπορείτε να περιμένετε ένα θαμπό ή ψημένα φλυτζάνι, με αποτέλεσμα ένα βαθμό καφέ που είναι λιγότερο από το επιθυμητό.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινο καφέ, εκχύλισμα από επίσημη ιστοσελίδα

5. Για καφέδες, ρωτήσετε σχετικά με την επεξεργασία του καφέ.  Βεβαιωθείτε ότι επεξεργάζονται τον καφέ περιουσία επεξεργασία πράσινου καφέ αμέσως μετά τη συγκομιδή.  Διαφορετικά σας εγγυάται μια ζύμωση Κύπελλο δεδομένου ότι καφέ αρχίζει τη ζύμωση αμέσως μετά τη συγκομιδή.  Ρωτήσω πώς χρησιμοποιούν οι δεξαμενές ζύμωσης και γιατί «χωρίζουν από καφέδες που επιπλέουν στην κορυφή των δεξαμενών κατά τη ζύμωση» μετά από την πολτοποίηση, κάνει χωρίζουν καφέδες από πυκνότητα πριν τους προσθέτουν στις δεξαμενές» μόνο καφέ συγκροτήματα που έχουν αφιερώσει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για τη βελτίωση της ποιότητας του καφέ θα γνωρίζει γιατί αυτά τα βήματα είναι σημαντική και αναγκαία.  Αν πολτός καφέ βρίσκεται στις δεξαμενές κατά την επεξεργασία, μπορεί να οδηγήσει σε καφέ αποχρώσεις στους πράσινους κόκκους του καφέ.  Αυτό είναι επίσης ενδεικτικό της συγκομιδής υπερώριμα καφέ κεράσια.

6. Φυσική (ξηροί) καφέδες συχνά καλύπτονται στα καφέ επιδερμίδα που έχει συνδεθεί με το φασόλι.  Στη Βραζιλία που αποκαλούν αυτό «αλεπού φασόλια» και δεν θεωρείται ελάττωμα.  Τάξεις αρχαρίων να φανταστείτε αυτόν τον τύπο φασολιών να είναι ένα ελάττωμα, αλλά εάν μπορείτε να αφαιρέσετε ένα μέρος της ασήμι-δέρμα με το τρίψιμο για το μαύρο διαλογή χαλί δεν θεωρείται ελάττωμα.  (Κάτω από ώριμα) ο πράσινος καφές έχει επίσης ένα ασημένιο-δέρμα που επισυνάπτονται σε αυτήν, αλλά αυτό δεν μπορεί να αφαιρεθεί από την απλή τριβή.  Σε μια πλένονται καφέ, φασόλια Φοξ μπορεί να υποδεικνύει ξινή, φρουτώδη, ή Ρίο γούστα.  Αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί στο Κύπελλο και δεν οπτικά.

7. Μην τα φασόλια καφέ έχουν μια μικρή ροζ επιδερμίδα να τον καλύπτει πλήρως ή μόνο μέσα τη ρωγμή του φασολιού» σε μερικές περιοχές αυτό είναι ένα σοβαρό ελάττωμα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θεωρώ είναι ένα ελάττωμα.  Δεδομένου ότι δεν είναι ένα μέρος της ταξινόμησης πράσινο καφέ, τα φασόλια μπόρεσαν να χρεωθούν στους στον αγοραστή ως specialty coffee.  Αυτά τα φασόλια καφέ θα πρέπει να αποκοπούν και κοίλο για να προσδιορίσετε εάν το ελάττωμα είναι σοβαρή.

8. Είναι το καφέ φασόλια υπόλευκο ή ξεθωριάσει γύρω από τις άκρες αυτό είναι πιθανό αποτέλεσμα της ανεπαρκούς ξήρανση ή αποθήκευσης σε υγρές συνθήκες.  Το κύπελλο θα είναι μειλίχιο και τακτική.  Τα άσπρα σημάδια παρατηρούνται επίσης σε καφέδες που δεν ξηράνθηκαν ομοιόμορφα.  Η μερίδα του φασολιού που έχει ένα υπόλευκο τόνος έχει υψηλότερη υγρασία από άλλα μέρη του φασολιού.  Λευκοί ή αποχρωματισμένοι καφέ φασόλια μπορούν επίσης να προκύψουν από οξείδωση, επαφή με τη γη, ή μολυσμένα νερά.

9. Πριν αγοράσετε πράσινου καφέ, μυρωδιά τους. Ζυμώσεις και ζημιές από καπνό εύκολα εντοπίζεται σε αυτό το σημείο, ότι θα μπορούσαν να είναι πιο λεπτή, όταν ψημένα.

10. Σήκωσε τα πράσινα φασόλια καφέ. Πώς αισθάνονται «αν αισθάνονται ότι μοιάζουν με γυαλί και εύθραυστη, έχουν πάνω από αποξηραμένα ή ξηρανθεί σε πολύ υψηλή θερμοκρασία. Αν είναι εύκαμπτο, έχει δεν ξηράνθηκαν επαρκώς και πρέπει να απορριφθεί δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή την ανάπτυξη μούχλας είναι αναπόφευκτη.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινο καφέ, εκχύλισμα από επίσημη ιστοσελίδα