βατόμουρο κετόνη διατροφή

» » βατόμουρο κετόνη διατροφή

βατόμουρο κετόνη διατροφήΔρ Οζ λέει παίρνει 90 κιλά φρέσκα σμέουρα για να ταιριάζει με μια δόση των σμέουρων κετόνες.

Την περασμένη εβδομάδα Δρ Οζ πυροδότησε μια μεγάλη συζήτηση από οπισθογράφησης επιταγών σμέουρων κετόνη ως λίπος καυστήρα θαύμα να βοηθήσει με την απώλεια βάρους. Βάρος απώλεια εμπειρογνώμονα Lisa Lynn εμφανίστηκε ως φιλοξενούμενος να συζητήσουν πώς σμέουρων κετόνες είχε βοηθήσει τους πελάτες της να χάσουν βάρος. Δρ Οζ εικονογραφημένα περαιτέρω πώς το συμπλήρωμα διατροφής που εργάστηκε με την τοποθέτηση αέρα μπαλόνια να αντιπροσωπεύσει τα παχιά κύτταρα σε υγρό άζωτο, προκαλώντας τα μπαλόνια για να μαραίνεται.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το βατόμουρο κετόνη είναι ένα δώρο Ένωση στην κόκκινα σμέουρα και είναι στη λίστα του USDA των συστατικών που είναι γενικά αναγνωρισμένες ως ασφαλείς. Δίνει τα μούρα τους άρωμα, αλλά είναι φυσικά παρόντες σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή Δρ Oz, θα έπαιρνε 90 κιλά φρέσκα μούρα να πάρει ισοδύναμο ποσό κετόνη που βρίσκεται με τη μορφή συμπληρώματος. Αυτό που δεν ανέφερε την παράσταση είναι ότι λόγω αυτής φυσικής έλλειψης, το βατόμουρο κετόνη βρέθηκαν σε συμπληρώματα είναι συνήθως συντεθειμένα βιομηχανικά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε σμέουρο κετόνη από επίσημη ιστοσελίδα
Ωστόσο, η έρευνα πίσω από τους ισχυρισμούς που σμέουρων κετόνες βοηθήσει με την απώλεια βάρους είναι ελάχιστη. Έχουν υπάρξει δύο μικρές μελέτες που δείχνουν εργαστηριακά ποντίκια είναι λιγότερο πιθανό να κερδίσει το βάρος κατά την προσθήκη σμέουρων κετόνες στη διατροφή τους. Ωστόσο, δεν έχουν καμία ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτες των ανθρώπων.

Βατόμουρο κετόνες επηρεάζει το μεταβολισμό μέσω δύο μηχανισμών, αυξάνοντας τα επίπεδα των δύο ορμόνες, norepinerphrine και adiponectin. Αύξηση της νορεπινεφρίνης προκαλεί τη θερμοκρασία του σώματος να αυξάνεται, προκαλώντας τον οργανισμό να κάψει περισσότερο λίπος. Βατόμουρο κετόνες αυξήσει επίσης τα επίπεδα της αδιπονεκτίνης, που είναι μια ορμόνη που βοηθά με τη μείωση των επιπέδων της γλυκόζης.

βατόμουρο κετόνη διατροφή

Το λιγότερο κυκλοφορούν γλυκόζης, λιγότερο ο πιθανός θα μετατραπεί σε μια πηγή αποθηκευμένης ενέργειας όπως γλυκογόνο. Adiponectin βρίσκεται λιγότερο συχνά σε παχύσαρκα άτομα και μπορεί να έχει μια πιθανή ρόλο στην αντίσταση στην ινσουλίνη και διαβήτη.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε σμέουρο κετόνη από επίσημη ιστοσελίδα
Με άλλα λόγια, βατόμουρο κετόνη είναι ένα διεγερτικό, όπως τόσες πολλές άλλες βάρος απώλεια συμπληρώματα. Αν και τα Δρ Oz περιγράφεται κετόνη σμέουρων έχει καμία παρενέργειες, μπορεί να αυξήσει το ποσοστό καρδιών και επηρεάζουν την αρτηριακή πίεση. Όπως λοιπόν, προειδοποιεί ο Δρ Khan από το βατόμουρο κετόνη ανεπιθύμητες ενέργειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το θυρεοειδή. Άλλες συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες των διεγερτικών περιλαμβάνουν δυσκολία στον ύπνο και διέγερση.

Επιπλέον, ο Δρ Khan λέει ότι το συμπλήρωμα μπορεί να αλληλεπιδρούν με μια σειρά από διαφορετικά φάρμακα, και δεν θα συνιστούσα το συμπλήρωμα σε κανέναν με το διαβήτη, υψηλή πίεση αίματος, άσθμα ή ποιοι παίρνουν αντικαταθλιπτικά. Αυτή υποδηλώνει ότι κάποιος με μια σοβαρή ιατρική κατάσταση συσκεφτεί με έναν γιατρό πριν από τη λήψη σμέουρων κετόνες.

βατόμουρο κετόνη διατροφή

Δρ Οζ προσθέτει στο τέλος του τμήματος: τότε, η προειδοποίηση ότι το συμπλήρωμα θα πρέπει να συνδυαστεί με μια λογική δίαιτα και την τακτική άσκηση, που σε πολλούς τρόπους ήχοι όπως μια μακρινή κραυγή από το θαύμα που εισήγαγε. Υπάρχει επίσης καμία αναφορά του πόσο είναι ασφαλές να συνεχίσει τη λήψη αυτού του συμπληρώματος.

Θα ήθελα να πιστεύω ότι αυτά τα προϊόντα θα είναι μόνο αποτελεσματική για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και τελικά θα πρέπει να διακοπούν. Αν η απώλεια βάρους επιτυγχάνεται συντήρηση βάρους θα απαιτήσει μια υγιεινή διατροφή και άσκηση.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε σμέουρο κετόνη από επίσημη ιστοσελίδα