ο πράσινος καφές διατροφή

» » ο πράσινος καφές διατροφή

ο πράσινος καφές διατροφήΕκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ έχει χαρακτηριστεί από το Δρ Oz και άλλοι ως ένα φυσικό, υγιείς, και αποτελεσματικός τρόπος για να σας βοηθήσει να χάσετε αυτά τα επιπλέον κιλά. Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ είναι η πιο αγνή και ακατέργαστη μορφή φασολιών καφέ που σημαίνει ότι είναι το πιο ισχυρό για χλωρογενές οξύ. Το χλωρογενές οξύ είναι το βασικό συστατικό που βοηθά η μελέτες δείχνουν με καύση ζάχαρη, λίπος και να επιβραδύνει την απελευθέρωση της ζάχαρης στην κυκλοφορία του αίματος.

Γιατί να μην μόλις το ποτό καφέ; Φασόλια καφέ ψήνονται σε πάνω από 400 βαθμούς Φαρενάιτ, να προετοιμαστούν για ό, τι αγαπάμε στα φλυτζάνια μας. Η διαδικασία αλλάζει το χρώμα, άρωμα και το πιο σημαντικό το θρεπτικό περιεχόμενο, συγκεκριμένα την πολύτιμη και ισχυρό χλωρογενές οξύ που είναι αυτό που κάνει δυνατή απώλεια βάρους.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να πάρετε τις κάψουλες εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ μαζί σας το πρωί φλιτζάνι του καφέ για το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Τι είναι τα πράσινα φασόλια καφέ και είναι αποτελεσματική;

Πολύ απλά τεθειμένο, πράσινα φασόλια καφέ είναι κόκκους καφέ που είναι φρέσκα και δεν έχουν υποστεί φρύξη? έχει υποστεί το καβούρντισμα του καφέ μας ετοιμάζω το πρωί και γι ' αυτό είναι καφέ, αντί για πράσινο. Καφέ φασόλια περιέχουν φυσικά μια Ένωση που ονομάζεται χλωρογενές οξύ, το οποίο είναι το ενεργό βάρος απώλεια σύνθετες σε κόκκους καφέ πράσινο. Ψήσιμο καφέ φασόλια, καταστρέφει το Cholorgenic οξύ.

Πρόσφατες κλινικές μελέτες και δοκιμές έχουν δείξει ότι το συγκεκριμένο συνδυασμό Chologenic οξύ και η καφεΐνη είναι αποτελεσματική για την απώλεια βάρους. Μία ιδιαίτερη επιστημονική μελέτη παρακολούθησε 16 άτομα (με ένα δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 25% και 30%) και μεταξύ 22-46 ετών. Συμμετεχόντων στην μελέτη ήταν παρακολουθούνται για 22 εβδομάδες και συμμετέχοντες δίαιτες και η άσκηση ελέγχθηκαν αυστηρά σε όλη τη μελέτη. Οι συμμετέχοντες έτρωγαν κατά μέσο όρο 2.400 θερμίδες την ημέρα και είχε μια δαπάνη θερμίδων της 400 θερμίδες, πουθενά κοντά τα επίπεδα που είναι απαραίτητα για την απώλεια βάρους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινο καφέ, εκχύλισμα από επίσημη ιστοσελίδα

Πώς λειτουργεί η διατροφή φασολιών καφέ πράσινο;

Απώλεια βάρους – πράσινα φασόλια καφέ έχει εκπομπή για να αναστέλλουν την απορρόφηση του λίπους και να τονώσει την ενεργοποίηση του μεταβολισμού του λίπους στο ήπαρ, δύο σημαντικοί υποστηρικτές του μείωση του βάρους.

Το χλωρογενές οξύ που βρίσκεται στο πράσινο καφέ φασόλια είναι ένα φυσικό φυτοχημική που βρίσκεται σε μια ποικιλία των φυτών, με πολύ υψηλές συγκεντρώσεις σε κόκκους καφέ πράσινο. Έχει βρεθεί ότι αναστέλλει την απελευθέρωση της γλυκόζης στο αίμα, ιδιαίτερα μετά τα γεύματα, και φαίνεται να βοηθήσει τους ανθρώπους να χάσουν βάρος, ως αποτέλεσμα.

ο πράσινος καφές διατροφή

Το χλωρογενές οξύ μπορεί επίσης να είναι σε θέση να προκαλέσει την απώλεια λίπους σωμάτων αυξάνοντας τη θερμότητα του σώματος που παράγεται, προωθώντας έτσι την θερμογένεση, την φυσική καύση του λίπους για την ενέργεια. Πιστεύεται επίσης να μειώσει την παραγωγή νέων κυττάρων λίπους λόγω την ανώτερη αντιοξειδωτική δράση.

Το χλωρογενές οξύ δεν φαίνεται να απορροφηθεί από το έντερο και δεν εντοπίζεται στην πραγματικότητα στο πλάσμα μετά από την κατάποση. Πιστεύεται ότι το χλωρογενές οξύ μπορεί να δεσμεύουν σε ορισμένες ενώσεις και ως εκ τούτου, εμποδίζουν την απορρόφηση του διατροφικού λίπους. Τα αποτελέσματα συνάδουν με τις σπουδές του ανθρώπου και των ζώων και να προτείνουν πράσινα φασόλια καφέ είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για κάθε σχέδιο μείωση βάρους και μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιτυχής στη μείωση του βάρους σε pre-obese ενήλικες.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινο καφέ, εκχύλισμα από επίσημη ιστοσελίδα

Πόσα πρέπει να παίρνω την ημέρα;

Να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να πάρετε τουλάχιστον 800mg τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Επειδή ο πράσινος καφές είναι μια τροφή και καμία επιβλαβείς παρενέργειες που έχουν αναφερθεί στη μελέτη, μερικοί διατροφολόγοι συνιστούν λήψη 2 κάψουλες πριν από κάθε γεύμα! Σας συνιστούμε να αγοράσετε πιο αγνή της μορφή του κάψουλες καφέ πράσινα φασόλια που περιέχει απολύτως όχι πρόσθετες ύλες ή γεμιστικά – αυτός είναι ο λόγος προτείνουμε καθαρή υγεία όλος-φυσικό 400mg κάψουλες καφέ πράσινα φασόλια.

ο πράσινος καφές διατροφή

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινο καφέ, εκχύλισμα από επίσημη ιστοσελίδα

Τι αλλα ΟΦΕΛΗ παρέχει το πράσινο καφέ διατροφή;

Γενική υγεία – πολλές πολυφαινόλες λειτουργία ως αντιοξειδωτικά. Το χλωρογενές οξύ είναι μια πολυφαινόλη που έχει αποδειχθεί για να εξουδετερώσει τις περισσότερες κατηγορίες καρκινογόνες ενώσεις πριν μπορούν να βλάψουν το DNA, εμποδίζοντας έτσι τις μεταλλάξεις της εμφάνισης και να προκαλέσει περαιτέρω ασθένειες.

Καρδιαγγειακή υγεία – συγκεντρώσεις υψηλής ομοκυστεΐνης στο αίμα είναι ένας δείκτης κινδύνου για καρδιαγγειακή νόσο. Το χλωρογενές οξύ έχει αποδειχθεί για να βοηθήσουν στη μείωση των επιπέδων ομοκυστεΐνης συνολικό πλάσματος σε όσους προσλαμβάνεται χλωρογενές οξύ κατά τη διάρκεια κλινικών δοκιμών.

Το χλωρογενές οξύ έχει αποδειχθεί επίσης για τη θεραπεία της υπέρτασης. Από την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και αναγέννησης της βιταμίνης Ε, πράσινα φασόλια καφέ έχει αποδειχθεί ότι αναστέλλει λιπιδίων και υποβάθμιση της LDL, προωθώντας έτσι την βέλτιστη υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Αρτηριακή πίεση (συστολική και διαστολική) έδειξε, επίσης, να μειώνονται σημαντικά κατά τη διάρκεια των κλινικών μελετών της χλωρογενές οξύ κατάποση. Κατά τη διάρκεια κλινικών δοκιμών, δεν υπήρξε καμία διαφορά στο δείκτη μάζας σώματος και το ποσοστό σφυγμού μεταξύ ομάδες πειραματισμού, ούτε εντοπίστηκαν καμία εμφανή ανεπιθύμητη ενέργεια. Επίσης εμποδίζει την οξείδωση της χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνη (LDL), ή κακή χοληστερόλη που μπορεί να βλάψει τις αρτηρίες και να επιταχύνει την αθηροσκλήρωση. Τον περιορισμό αυτής της διαδικασίας θεωρείται για να βοηθήσει στην πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου.

Υγιή επίπεδα του σακχάρου στο αίμα – χλωρογενές οξύ έχει touted ως υποστήριξη υγιή τα επίπεδα σακχάρου. Ένας αριθμός μελετών πληθυσμού προσδιορίζονται χλωρογενές οξύ χρήστες τα θεωρούν σημαντικά λιγότερο πιθανό να πάρει το διαβήτη τύπου 2. Περαιτέρω έρευνα έχει προτείνει ο λόγος για αυτό είναι τα αποτελέσματα της το Χλωρογενικό οξύ στο μεταβολισμό της γλυκόζης. Γλυκόζη αποθηκεύεται στο ήπαρ σε ένα πολυσακχαρίτη που ονομάζεται γλυκογόνου, η οποία είναι μια μακρά, διακλαδισμένης αλυσίδα μορίων γλυκόζης αδιάλυτες. Σε μια διαδικασία γνωστή ως γλυκογονόλυσης, γλυκόζη-6-φωσφατάση ένζυμο απελευθερώνει ελεύθερο γλυκόζης στην κυκλοφορία του αίματος, όπου κυκλοφορεί σε διάφορα όργανα. Εάν εμποδίζεται γλυκογονόλυσης, το σώμα παίρνει την ενέργεια από τα λιποκύτταρα. Αυτό μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων. Επίσης, η μείωση του αριθμού των αποθεμάτων λίπους οδηγεί σε απώλεια βάρους.

Η συνδυασμένη οφέλη της απώλειας βάρους, καρδιαγγειακή υγεία, υγιή σακχάρου στο αίμα επίπεδα και συνολική πρόληψη των ασθενειών λόγω των υψηλών επιπέδων των αντιοξειδωτικών σε καφέ φασολάκια όλοι εργάζονται συνεργικά για να υποστηρίξει ένα υγιέστερο, πιο ευτυχισμένοι και πιο ζωντανή σας!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινο καφέ, εκχύλισμα από επίσημη ιστοσελίδα