χάσετε άνθρωπος του μαστού

» » χάσετε άνθρωπος του μαστού

χάσετε άνθρωπος του μαστούΜε τόσους πολλούς άντρες που τώρα ψάχνουν υπέρβαρα ή παχύσαρκα, ανάπτυξη ενός συνόλου από άνθρωπο του μαστού (ή γυναικομαστία να δώσει την κατάσταση το πραγματικό της όνομα) είναι ανησυχητικά εύκολο αυτές τις μέρες. Δυστυχώς, να απαλλαγούμε από την επίφοβη «moobs» είναι πολύ πιο δύσκολο, και σίγουρα δεν είναι μια απλή υπόθεση της χτυπάει στο στήθος σας με ειδικές ασκήσεις.

Λιώνει το φαινόμενο αυτό αντιαισθητική απαιτεί μια λεπτή συντονισμένοι διατροφή και, κυρίως, το σωστό fitness πρόγραμμα. Αλλά μην απελπίζεστε, με πολλή σκληρή δουλειά μπορείτε να διώξει άνθρωπος του μαστού για καλό. Εδώ είναι όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε.

Γιατί μερικοί άνδρες πάρετε άνθρωπος του μαστού;

Αν είστε αμήχανα για το σώμα σας και, ειδικότερα, είναι σε δύσκολη θέση σχετικά με την λεγόμενη «άνθρωπος-στήθος σας», τότε δεν είναι, δεν είστε βεβαίως μόνοι και με τη σωστή στάση και τις συμβουλές των εμπειρογνωμόνων, θα γίνει σύντομα ένα πράγμα του παρελθόντος.

Γυναικομαστία είναι μια σοβαρή αιτία αμηχανίας για πολλούς άνδρες. Υπάρχουν διάφορες αιτίες, ο πιό κοινός φυσικά η ύπαρξη υπέρβαρη. Ωστόσο, άλλοι περιλαμβάνουν ορμονικές διαταραχές, φάρμακα και λήψη παράνομων ναρκωτικών.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Gynexin από την επίσημη ιστοσελίδα

Πώς μπορώ να προσδιορίσω την αιτία μου;

Για την πλειοψηφία από εσάς εκεί έξω, μεταφέρουν την περίσσεια σωματικού λίπους είναι πιθανότατα η αιτία του στήθους σας άνθρωπος. Walsh λέει: για να χαρακτηριστεί ως υγιή, το σωματικό λίπος σας πρέπει να είναι κατώτερο από 22%, και οτιδήποτε πάνω από αυτό θα ξεκινήσω να συμβάλει στο στήθος του ανθρώπου. Για άλλους, ωστόσο, θα μπορούσε να υπάρξει ένα πιο σοβαρό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Η θηλυκή ορμόνη οιστρογόνο, παραδείγματος χάριν, μερικές φορές είναι υπερπαραγωγή εντός τη ανδρικό σώμα, προκαλώντας αύξηση στην περιοχή του θώρακα, παρόμοιο με εκείνο των θηλυκών κατά την εφηβεία. Αυξημένα επίπεδα των οιστρογόνων θα μπορούσε να προκληθεί από το υπερβολικό λίπος, αλλά θα μπορούσε επίσης να προκληθεί από οποιοδήποτε φάρμακο που παίρνετε. Και αν καπνίζουν πολλή κάνναβης και έχουν φυτρώσει ξαφνικά στήθη, αυτό θα μπορούσε να είναι ο λόγος.

χάσετε άνθρωπος του μαστού

Τι είναι το πρώτο βήμα για να απαλλαγούμε από αυτά;

Όπως και με κάθε γυμναστήριο ή απώλεια βάρους γκολ, χάνοντας την moobs σας είναι όλα σχετικά με τη δέσμευση και την προθυμία του να υιοθετήσει ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής για περισσότερο από λίγες εβδομάδες. Walsh λέει: αν το moobs έχει προκληθεί από κακή τροφή choices και αρκετή σωματική άσκηση τότε, θεωρητικά, θα πρέπει να είναι εύκολο να ξεφορτωθεί.

Ωστόσο, να κολλήσει σε ένα πρόγραμμα άσκησης και να τρώει υγιεινά για αρκετούς μήνες μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη για πολλούς άνδρες που έχουν παραμεληθεί τα σώματά τους όλα αυτά τα χρόνια. Όταν έρχεται κάτω σε αυτό, είναι θέμα του πόσο άσχημα θέλετε να χάσετε σας moobs. Εάν θέλετε αυτό αρκετά και να δεσμευτούν να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές, τότε θα βρείτε το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης πολύ πιο εύκολο να κολλήσετε.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Gynexin από την επίσημη ιστοσελίδα

Τι θα πρέπει να είναι η προσέγγισή μου για την άσκηση;

Λειτουργεί σε τακτική βάση προφανώς πρόκειται να είναι το κλειδί για να παραμείνετε επίπεδη chested, αλλά ξεχάστε για να μην κάνουμε τίποτα αλλά στήθος ασκήσεις. Walsh λέει: Μην ξεγελιέστε σε σκέψης μπορεί να μειώσει το στήθος άνθρωπος κάνοντας πολλή βρεγμένο ή πρέσες στήθος-δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο.

Αντίθετα, θα ήθελα να συστήσω ένα πρόγραμμα άσκησης που συνδυάζει την καρδιαγγειακή άσκηση και βάρος εκπαίδευση 3 - 5 φορές την εβδομάδα για τουλάχιστον 12 εβδομάδες για να διαπιστωθεί κατά πόσο το βάρος σας είναι το θέμα. Μέτρηση στο στήθος σας κατά την έναρξη και κάθε λίγες εβδομάδες από κει για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Αν η αιτία του moobs σας είναι το βάρος σας, στη συνέχεια μια ειδική 12 εβδομάδες της άσκησης θα πρέπει να αποφέρει αποτελέσματα και να ξέρετε ότι είστε στο σωστό δρόμο. Κρατήστε αυτό που πηγαίνει και θα moobs πλέον!

Οι ασκήσεις κάθε ιδιαίτερα καλό;

Πρόγραμμα workout σας θα πρέπει να είναι ένα ιδρωμένο μίγμα της καρδιαγγειακής κατάρτισης υψηλού-ρυθμού, όπως προπονητικό ή περιστρεφόμενες κατηγορίες, αναμείχθηκαν με βάρη για να προωθήσει την ανάπτυξη των μυών. Πρέσες πάγκου, ups τύπου και άλλες ασκήσεις στήθος θα διαθέτουν φυσικά, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε για την εκπαίδευση στο γυμναστήριο στοχεύει σε ολόκληρο το σώμα.

Δημιουργία ραχιαίους μυς σας, για παράδειγμα, θα βοήθεια στάση σας και αυτό είναι καταπληκτικό τη διαφορά που στέκεται όρθια μπορεί να έχουν και στο δικό σου την εμφάνιση του στήθους σας. Τονισμένα όπλα, τους ώμους και το στομάχι θα, όταν συνδυάζεται με ποσοστό χαμηλός-σωμάτων λόγω όλα το παχύς-κάψιμο καρδιο που έχετε κάνει, επίσης να βοηθήσει να σας δώσει μια συνολική κορμού που οι περισσότεροι άνδρες θα σκότωνε για.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Gynexin από την επίσημη ιστοσελίδα

Τι πρέπει να κάνω για την διατροφή μου;

Να πω αντίο σε σας moobs για πάντα, τακτική άσκηση και, εξίσου σημαντικό, μια υγιή, ισορροπημένη διατροφή πρέπει να γίνει κάτι ασπάζεσαι κάθε μέρα, όχι μόνο όταν αισθάνεστε ένοχος ή προς τα κάτω για το σώμα σας. Walsh λέει: μια καλή υγιεινή διατροφή είναι ίσως πιο σημαντική από την άσκηση, όταν πρόκειται για την αποκατάσταση τυχόν ορμονικές δυσαναλογίες.

Τρόφιμα που θα βοηθήσει να μειώσει τα επίπεδα οιστρογόνων περιλαμβάνει μούρα, σταφύλια, τα πεπόνια, ανανάδες, μπρόκολο, λάχανο, καλαμπόκι και πράσινο beens. Ωστόσο, αν το moobs είναι απλά αποτέλεσμα της ύπαρξης υπέρβαρος στη συνέχεια αφθονία της άσκησης, σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή θα λειτουργήσει καλύτερα. Δραστική μείωση αλκοόλ, ζάχαρης και καθάρισε τα επεξεργασμένα τρόφιμα θα πάει πολύ μακριά, καθώς θα τρώνε περισσότερα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και άπαχα κρέατα.

χάσετε άνθρωπος του μαστού

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Gynexin από την επίσημη ιστοσελίδα

Τι γίνεται αν δεν είναι επειδή το βάρος μου;

Για μερικά άτομα μπορεί να είναι ακριβώς μια περίπτωση χάνοντας το υπερβολικό βάρος και το στήθος του ανθρώπου θα εξαφανιστεί. Αν αυτό δεν είναι η περίπτωση για εσάς, ωστόσο, τότε εξακολουθείτε να έχετε επιλογές. Walsh έχει αυτή τη συμβουλή: αν έχετε δώσει άσκηση σοβαρά πάει και δεν βοήθησε, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε το γιατρό σας για να συζητήσουμε τη δυνατότητα μια ορμονική δυσαναλογία και ίσως αυξημένα επίπεδα των οιστρογόνων. Αξίζει επίσης να μιλώντας στο έγγραφο σας, εάν έχετε πρόσφατα νέα φάρμακα και κατέληξε με την moobs.

Πώς μπορώ να κρατήσει το στήθος μου μια moobs-ελεύθερη ζώνη;

Μόλις σας καθεστώς άσκησης και διατροφής έχει χωρήσει, είναι σημαντικό ότι δεν ξαναεκδηλωθεί σας παλιό τρόπο ζωής, που θα αναιρέσετε μόνο σκληρή δουλειά σας. Walsh λέει να σκεφτείτε το σαν μια υπόθεση του «αν δεν έχει σπάσει, μην το φτιάχνεις». Εάν έχετε αλλάξει τη διατροφή σας και ξεκίνησε ένα πρόγραμμα άσκησης που διατύπωσε πραγματικά αποτελέσματα, λέει, στη συνέχεια, Κρατήστε αυτό που πηγαίνει.

Κλειδώνουν πρόκειται να αποδεχθούμε ότι πρόκειται για μια αλλαγή του τρόπου ζωής και όχι μια βραχυπρόθεσμη λύση, ειδικά αν δεν θέλετε να ξυπνήσετε με ένα άλλο ζευγάρι των moobs έξι μήνες από τώρα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Gynexin από την επίσημη ιστοσελίδα