зелено кафе диета

» » зелено кафе диета

зелено кафе диетаЕкстракт от зелено кафе на зърна е черта от д-р Оз и други като естествени, здрави и ефективен начин да загубите тези излишни килограми. Екстракт от зелено кафе на зърна е най-чистата и суровите форма на кафе на зърна, което означава, че това е най-мощните за хлорогенна киселина. Хлорогенна киселина е ключова съставка, че проучвания показват помага за изгаряне на захар, мазнини и забавя освобождаването на захарта в кръвта.

Защо не само пият кафе? В над 400 градуса по Фаренхайт да се подготвят за това, което обичам в чаши са печено кафе на зърна. Този процес се променя цвят, аромат и най-важното съдържание на хранителни, специално ценни и мощен хлорогенна киселина, която е това, което прави загуба на тегло е възможно.

Добрата новина е, че можете да вземете зелени кафе на зърна екстракт капсули със сутрешното си кафе за най-доброто от двата свята.

Какво е зелено кафе на зърна и ефективна ли е?

Много просто казано, зелено кафе на зърна са кафе на зърна, които са пресни и не са били печени; кафе, ние варя на сутринта е била печени и това е защо тя е кафява, а не зелен. Сурово кафе на зърна съдържат съединение, наречено хлорогенна киселина, която е активен отслабване съединение в зелено кафе на зърна. Печене на кафе на зърна унищожава на Cholorgenic киселина.

Последните клинични изследвания и проучвания показват, че специфичната комбинация от Chologenic киселина и кофеинът са ефективни за загуба на тегло. Едно специално проучване последвано 16 души (с индекс на телесна маса между 25 % и 30 %) и между 22 до 46 години. Участниците в проучването са били наблюдавани за 22 седмици и участниците диети и упражнения са строго наблюдавани по време на проучването. Участниците яде средно 2400 калории на ден и е калория разходите 400 калории, никъде близо до нивата, необходими за загуба на тегло.

Щракнете тук, за да купуват, екстракт от зелено кафе от официалния сайт

Как работи зелено кафе на зърна диета?

Загуба на тегло-зелено кафе на зърна е било шоу да възпрепятстват дебел поглъщане и също така да стимулира активиране на мастната обмяна в черния дроб, двете големи поддръжници на намаляване на теглото.

Хлорогенна киселина в зелено кафе на зърна е естествен phytochemical, която се намира в широк спектър от растения, с много високи концентрации в зелено кафе на зърна. Тя е установено, че инхибира освобождаването на глюкоза в кръвта, особено след хранене и изглежда да помогне на хората да отслабна като резултат.

зелено кафе диета

Хлорогенна киселина може да успеете също да предизвика загуба на мазнини тялото чрез увеличаване на топлината на тялото произвежда, по този начин насърчава термогенеза, естествени изгарянето на мазнините за енергия. Смята се също така за намаляване образуването на нови мастни клетки поради своите добри антиоксидантни ефекти.

Хлорогенна киселина не изглежда да се абсорбира от тънките черва и е всъщност не е открит в плазмата след поглъщане. Смята се, че хлорогенна киселина могат да се свързват с определени съединения и следователно възпрепятстват усвояването на мазнините в храната. Резултатите са в съответствие с човешки и животински проучвания и показват зелено кафе на зърна са ефективен инструмент за всеки план за намаляване на теглото и може да бъде специално успех в намаляването на теглото в pre-obese възрастни.

Щракнете тук, за да купуват, екстракт от зелено кафе от официалния сайт

Колко трябва да пия на ден?

За да постигне най-добри резултати, трябва да вземете най-малко 800mg най-малко 30 минути преди всяко хранене най-малко два пъти на ден. Тъй като зелено кафе е храна и без вредни странични ефекти са докладвани в изследването, някои диетолози препоръчва като 2 капсули преди всяко хранене! Ние препоръчваме, че купувате най-чистата форма на зелено кафе на зърна капсули, които съдържат абсолютно никакви добавки или пълнители – Ето защо ние препоръчваме чисто здраве всички естествени 400mg капсули зелено кафе на зърна.

зелено кафе диета

Щракнете тук, за да купуват, екстракт от зелено кафе от официалния сайт

Какви други обезщетения зелено кафе диета осигурява ли?

Здравето като цяло – много полифеноли функция като антиоксиданти. Хлорогенна киселина е полифенол, който е доказано да неутрализира няколко класа на канцерогенни съединения, преди те да повредят ДНК, по този начин предотвратява мутации появата и причинява допълнителни болест.

Сърдечно-съдовите заболявания – висока хомоцистеин концентрации в кръвта е индикатор за риск за сърдечно-съдови заболявания. Хлорогенна киселина е доказано да помогне в намаляването на общия плазмен хомоцистеин в тези, които поглъща хлорогенна киселина по време на клинични изпитвания.

Хлорогенна киселина е доказано, за лечение на хипертония. Чрез неутрализиране на свободните радикали и регенериращо витамин Е, зелено кафе на зърна са показали да инхибира липиди и LDL деградация, като по този начин насърчаване на оптималното сърдечно-съдовите заболявания.

Кръвно налягане (систолично и диастолично) показа също така да намали значително по време на клинични изследвания на хлорогенна киселина поглъщане. По време на клинични изпитвания не е имало разлика в индекс на телесната маса и пулса между тест групи, нито са били открити никакви явни странични ефекти. Той също инхибира окислението на липопротеините с ниска плътност (LDL), или лош холестерол, които могат да увредят артериите и ускоряване на атеросклероза. Ограничаване на този процес се смята, че за да се предотврати сърдечно-съдови заболявания.

Здравословни нива на кръвната захар – хлорогенна киселина е изтъквани като подкрепа на здрави кръвната захар. Редица изследвания на населението идентифицирани хлорогенна киселина потребителите като е значително по-малко вероятно да получите диабет тип 2. По-нататъшните изследвания подсказаха, причината за това като се ефектите на хлорогенна киселина върху метаболизма на глюкозата. Глюкозата се съхранява в черния дроб в полизахариди, наречено гликоген, който е дълъг, разклонена верига от молекули, неразтворими глюкоза. В един процес, познат клато гликогенеза ензима глюкоза-6-фосфатаза пресата безплатно глюкоза в кръвта, където тя се разпространява към различни органи. Ако гликогенеза е потисната, тялото получава своята енергия от мастните клетки. Това намалява нивата на кръвната захар, помага за намаляване на симптомите. Също така намаляване на броя на мастните депа води до загуба на тегло.

На комбинирани предимствата на загуба на тегло, сърдечно-съдовите заболявания, здрави кръвната захар и цялостна профилактика поради високите нива на антиоксиданти в зелено кафе на зърна всички действат синергично в подкрепа на по-здравословен, по-щастливи и по-ярки ви!

Щракнете тук, за да купуват, екстракт от зелено кафе от официалния сайт