Малина кетон хранене

» » Малина кетон хранене

Малина кетон храненеД-р Оз казва отнема 90 паунда на пресни малини да съответстват на еднократна доза от Малина кетони.

Миналата седмица д-р Оз предизвика голям дебат от одобрява Малина кетон като чудо мазнини горелка за помощ при загуба на тегло. Тегло загуба експерт Лиза Лин се появява като гост да обсъдят как Малина кетони е помогнала клиентите си губят тегло. Д-р Оз илюстрира как добавка към диетата работи чрез поставяне на балони с въздух, предназначени да представляват мастните клетки в течен азот, причинява балони да се сбръчка.

Както подсказва името, Малина кетон е съединение подарък в червени малини и е на американското министерство на земеделието на списъка на съставките, които са общоприети като безопасни. Тя дава зърната си аромат, но естествено присъства в много ниски нива.

Както е посочено на д-р Оз Покажи, той ще взема 90 паунда на пресни плодове, за да получите еквивалентна сума на кетон, която се намира в добавка форма. Какво шоуто не се споменава, е, че поради този естествен недостиг, Малина кетон, намерени в добавки е обикновено синтезирани промишлено.

Щракнете тук, за да си купите малини кетон от официалния сайт
Въпреки това изследвания зад твърди, че Малина кетони помогне със загуба на тегло е оскъдна. Налице са две малки проучвания, показващи лабораторни мишки са по-малко вероятно да наддават на тегло, когато добавяте Малина кетони към диетата. Въпреки това е имало плацебо контролирани проучвания на хората.

Малина кетони засяга метаболизма чрез два механизма чрез увеличаване на нивата на два хормона, norepinerphrine и адипонектин. Увеличаване на норепинефрин причинява температурата на тялото да расте, причинява на тялото да гори повече мазнини. Малина кетони също да увеличи нивата на адипонектин, който е хормон, който помага при понижаване на нивата на глюкоза.

Малина кетон хранене

По-малко глюкоза в обращение, толкова по-вероятно тя ще бъде преобразувана в източник на запасна енергия като гликоген. Адипонектин се намира най-често при затлъстели хора и може да има възможно да играе роля в инсулинова резистентност и диабет.

Щракнете тук, за да си купите малини кетон от официалния сайт
С други думи Малина кетон е стимулант, като толкова много други загуба на тегло добавки. Въпреки че д-р Оз гости описани Малина кетон е, които нямат странични ефекти, може да увеличи сърдечната честота и кръвното налягане се отрази. Както и д-р Хан предпазливост на Малина кетон странични ефекти, които биха могли да повлияят на щитовидната жлеза. Други общи странични ефекти на стимуланти включват затруднено Спящата и възбуда.

Освен това д-р Хан казва че добавката може да взаимодейства с редица различни лекарства и не ще препоръча добавка на някой с диабет, високо кръвно налягане, астма или кой е вземането на антидепресанти. Тя предполага, че всеки, който сериозно болестно състояние се консултират с лекар преди да приемате Малина кетони.

Малина кетон хранене

Тогава край на сегмента д-р Оз добави протест, че притурката трябва да бъдат комбинирани с разумна диета и редовни физически упражнения, които в много начини звучи като далеч от Чудото въведени. Също така не се споменава на колко време е безопасно да продължите приема тази добавка.

Аз мисля, че тези продукти ще бъде ефективна само за кратък период от време и в крайна сметка ще трябва да бъде прекратено. Ако се постига отслабване тегло поддръжка ще изисква здравословна диета и упражнения.

Щракнете тук, за да си купите малини кетон от официалния сайт