Acai ανεπιθύμητες ενέργειες μούρο απεξάρτηση

» » Acai ανεπιθύμητες ενέργειες μούρο απεξάρτηση

Acai ανεπιθύμητες ενέργειες μούρο απεξάρτησηΠαρενέργειες του Acai Berry Detox. Acai Berry Detox είναι ένα εμπορικό σήμα συμπλήρωμα που χρησιμοποιούνται για την απώλεια βάρους και κόλον cleansing. Ισχυρίζεται να κάψετε λίπος και να ενεργούν ως όρεξη καταπιεστική. Η φράση που Acai Berry Detox είναι ένα catchall όρος για ένα δήθεν από τα οφέλη της acai berry συμπληρώματα και το μούρο acai δίαιτα.

Γεγονότα σχετικά με Acai Berry Detox

Acai μούρα είναι πολύ ιδιαίτερο και ασυνήθιστο μούρα που είναι παρόντες σε αυτή τη γη πλανήτη. Αυτά τα μούρα μεγαλώνουν σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον δάση του Αμαζονίου και δεν μπορεί να καλλιεργηθεί σε οποιαδήποτε άλλη θέση ή κατάσταση. Είναι ένα φίλτρο της ζωής για τον άνθρωπο και ο λόγος της ταιριάζει υγείας των κατοίκων του δάσους του Αμαζονίου.

Με την χαρακτηριστική προέλευσή αυτά τα μούρα είναι πραγματικά εξαιρετική και δώρο στον ανθρώπινο πολιτισμό. Αυτά τα μούρα είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά, θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και τι δεν. έχει κάθε μεμονωμένου στοιχείου που απαιτείται από εμάς για να ζουν μια ζωή με ένα υγιές και ένα υγιές σώμα.

Υπάρχουν μια σειρά από προϊόντα και συμπληρώματα που έχουν παραχθεί με αυτά τα μούρα Acai και μία τέτοια θεία και χρήσιμο συμπλήρωμα είναι το Pure Acai Berry Detox. Αυτό το προϊόν έχει μάς έδωσε τέλος μέσα για να αποτοξινώσει το σώμα μας, μέσα από την φυσική μέθοδος και χωρίς καμία παρενέργεια. Acai berry detox είναι το τέλειο συμπλήρωμα για Acai μούρα, επειδή έχει τα ίδια οφέλη όπως τα μούρα Acai.

Το acai berry detox αποσκοπεί να καθαρίσει και την αποτοξίνωση του οργανισμού. Acai berry συμπληρώματα υποτίθεται ότι βοήθεια ξεπλύνετε τις τοξίνες και τις ελεύθερες ρίζες γρήγορα ενώ βοηθά στην εξάλειψη των συσσωρευμένων σωματίδια λίπους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Acai Berry απεξάρτηση από την επίσημη ιστοσελίδα

Θετικές παρενέργειες του Acai Berry Detox

Για όσο διάστημα το μούρο acai καταναλώνεται σε ακατέργαστη μορφή, υπάρχουν μερικά οφέλη. Acai μούρα περιέχουν αντιοξειδωτικά. Σύμφωνα με το Διεθνές Συμβούλιο πληροφορίες τροφίμων, αντιοξειδωτικά είναι "υγιεινά συστατικά των τροφίμων. Οξείδωση, ή την απώλεια ενός ηλεκτρονίου, μπορεί να παράγει μερικές φορές αντιδραστική ουσίες γνωστές ως ελεύθερες ρίζες που μπορεί να προκαλέσει οξειδωτική άγχος ή βλάβες στα κύτταρα.

Αντιοξειδωτικά, από τη φύση τους, είναι σε θέση να σταθεροποιώντας τις ελεύθερες ρίζες, πριν να αντιδράσει και να προκαλέσει βλάβη, σε πολύ τον ίδιο τρόπο που ένα buffer σταθεροποιεί ένα οξύ για να διατηρηθεί ένα φυσιολογικό pH. Επειδή η οξείδωση είναι μια φυσική διαδικασία μέσα στο σώμα, μια ισορροπία με αντιοξειδωτικά, πρέπει να υπάρχει διατήρηση υγεία. ”

Ωστόσο, το μούρο acai περιέχει χαμηλότερα ποσά αντιοξειδωτικά από τα βατόμουρα, βατόμουρα ή τα μαύρα σταφύλια, και λιγότερα αντιοξειδωτικά από ό, τι μπορεί να βρεθεί σε κόκκινο κρασί.

Acai μούρα περιέχουν επίσης ινών. Fiber βοηθά ξεπλύνετε το σώμα και να κρατήσει τα πράγματα κινούνται. Ενώ αυτό δεν είναι μια καθαρισμού λειτουργία, fiber βοηθά να κρατήσει το σώμα τακτικά.

Αρνητικές παρενέργειες του Acai Berry Detox

Εάν παίρνετε ένα συμπλήρωμα acai, το θέμα του os αρνητικές παρενέργειες Acai Berry Detox προέρχεται από τα πρόσθετα συστατικά του προϊόντος. Μερικές φορές τα προϊόντα acai περιέχουν καφεΐνη. Το όφελος της καφεΐνης είναι ότι αυξάνει την ενέργεια. Το μειονέκτημα είναι ότι η καφεΐνη είναι εθιστική. Εάν επρόκειτο να σταματήσει την κρύα Τουρκία, πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους και άλλο να αποσύρει τα συμπτώματα. Επιπλέον, οι καφεΐνης μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα, διαταραχές ύπνου και ακόμη και αίσθημα παλμών της καρδιάς, εάν καταναλώνετε πάρα πολύ.

Μερικά συμπληρώματα acai περιέχουν κινέζικα βότανα, τα οποία μπορεί να προκαλέσει μια σοβαρή καθαρτική επίδραση. Αν ληφθεί επί μακρόν, αυτά μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημία. Επιπλέον, αν ληφθούν λανθασμένα, ή από ανθρώπους που έχουν άλλα προβλήματα, αυτά τα συστατικά μπορεί να προκαλέσει διάρροια.

Σύμφωνα με την WebMD, άνθρωποι με αλλεργίες γύρης μπορεί να είναι ευαίσθητα σε açaí προϊόντα. Ομοίως, εάν έχετε τις αλλεργίες μούρο, θα θέλετε να είστε προσεκτικοί όταν προσπαθεί το μούρο acai.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Acai Berry απεξάρτηση από την επίσημη ιστοσελίδα

Προειδοποιήσεις

Ορισμένα προϊόντα acai περιέχουν διεγερτικό καθαρτικό συστατικά. Αυτά τα συστατικά περιλαμβάνουν senna φύλλων και sagrada φλοιό. Senna φύλλο παράγει όχι μόνο μια ισχυρή καθαρτική επίδραση, αλλά επίσης είναι εθιστικό, σημαίνει ότι θα χρειαστείτε περισσότερο από αυτό, πάροδο του χρόνου και να παράγει τα ίδια αποτελέσματα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ότι μετά από μακροχρόνια χρήση, δεν θα μπορούν να έχουν μια μετακίνηση εντέρων χωρίς τη βοήθεια του senna φύλλων και sagrada φλοιό.

Έρευνα σχετικά με Acai Berry Detox

Ενώ οι προκαταρκτικές μελέτες έχουν δείξει ότι το μούρο acai έχει αντίκτυπο στην λευχαιμία και άλλες καρκινικά κύτταρα, αυτή η έρευνα δεν είναι εκτεταμένη και δεν συμφωνούν απαραίτητα με παραδοσιακό έγκυρη έρευνα πρακτικές. Περαιτέρω επιστημονική έρευνα για να καθοριστεί η αληθινή θεραπευτικές ιδιότητες του acai berry και Παρενέργειες του Acai Berry Detox.

Acai ανεπιθύμητες ενέργειες μούρο απεξάρτηση

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Acai Berry απεξάρτηση από την επίσημη ιστοσελίδα