Cafea Verde Dieta

» » Cafea Verde Dieta

Cafea Verde DietaVerde Extract de boabe de cafea a fost recomandate de Dr. Oz, şi altele ca un naturale, sănătoase, şi modalitate eficientă de a ajuta pierde aceste kilogramele in plus. Extract de cafea verde este forma cea mai pura si rawest de bob de cafea, ceea ce înseamnă este cel mai puternic pentru acid clorogenic. Acid clorogenic este un ingredient cheie, că studiile arată ajută cu zahăr, grăsime de ardere şi încetinirea lansarea de zahăr la fluxul de sânge.

De ce nu doar beau cafea? Boabe de cafea sunt prăjită la peste 400 de grade Fahrenheit să se pregătească pentru ceea ce ne place în cupe noastre. Procesul se schimbă culoarea, aroma si cel mai important conţinut nutriţional, special acid clorogenic valoroase şi puternic, care este ceea ce face posibilă scădere în greutate.

Vestea bună este că puteţi lua capsule extract de boabe de cafea verde cu dimineaţă ceaşcă de cafea pentru cel mai bun din ambele lumi.

Ce este bob de cafea verde şi este eficient?

Foarte simplu spus, boabe de cafea verde sunt boabe de cafea sunt proaspăt şi nu au fost prăjite; noi brew în dimineaţa de cafea a fost prăjite şi de aceea este maro, mai degrabă decât verde. Boabe de cafea crud natural conţine un compus numit Acid clorogenic, care este pierderea în greutate activ compuse din boabe de cafea verde. Prăjire boabele de cafea distruge acidul Cholorgenic.

Studii clinice recente şi studiile au arătat că anumită combinaţie de Chologenic Acid si cofeina sunt eficiente pentru pierderea în greutate. Un studiu special urmat 16 persoane (cu un indice de masă corporală între 25% şi 30%) şi între 22-46 de ani. Studiu de participanţi au fost monitorizate de 22 de săptămâni şi participanţii diete si exercitii au fost strict monitorizate pe tot parcursul studiului. Participanţii mâncat medie 2400 de calorii pe zi şi a avut un cheltuielilor caloric de 400 de calorii, nicăieri lângă nivelurile necesare pentru pierderea în greutate.

Click aici pentru a cumpara verde Extract de cafea de la site-ul oficial

Cum functioneaza dieta de bob de cafea verde?

Pierdere în greutate-bob de cafea verde a fost show pentru a inhiba absorbţia grăsimilor şi, de asemenea, stimula activarea de metabolismul grasimilor in ficat, atât suporterii majoră de scăderea în greutate.

Acidul clorogenic găsit în boabe de cafea verde este o fitochimice natural care se găseşte într-o gamă largă de plante, cu concentraţii foarte mari în boabe de cafea verde. Acesta a fost dovedit a inhiba eliberarea de glucoză în sânge, în special după mese şi apare pentru a ajuta oamenii pierde în greutate ca rezultat.

Cafea Verde Dieta

Acid clorogenic poate fi, de asemenea, posibilitatea de a induce organismului pierderea de grăsime prin creşterea corpului energia termică produsă, promovând astfel termogeneza, naturale de ardere a grasimilor pentru energie. Se crede, de asemenea, pentru a reduce generarea de noi celule grase, datorita efectelor sale superioare anti-oxidant.

Acid clorogenic nu pare a fi absorbite de intestin mic şi nu este de fapt detectat în plasmă după ingestie. Se crede că acid clorogenic poate lega la anumiţi compuşi şi, prin urmare, împiedică absorbţia de grăsimi alimentare. Rezultate sunt în concordanþã cu studiile umane şi animale şi sugerează boabe de cafea verde sunt un instrument eficient pentru orice plan de reducere în greutate şi pot fi în special de succes în reducerea în greutate în pre-obese adulţi.

Click aici pentru a cumpara verde Extract de cafea de la site-ul oficial

Cât de multe ar trebui să iau pe zi?

Pentru a obţine cele mai bune rezultate, trebuie să luaţi un minim de 800mg cel puţin 30 de minute înainte de fiecare masă cel puţin de două ori pe zi. Deoarece verde de cafea este un produs alimentar şi fără efecte secundare nocive au fost raportate în studiu, unii nutritionisti recomanda să luaţi 2 capsule inainte de fiecare masa! Vă recomandăm să cumperi cea mai pura forma de bob de cafea verde capsule care conţin absolut fara aditivi sau de umplutură – că de aceea recomandăm pură de sănătate naturale 400mg bob de cafea verde capsule.

Cafea Verde Dieta

Click aici pentru a cumpara verde Extract de cafea de la site-ul oficial

Ce alte beneficii oferă dieta cafea verde?

Starea generala de sanatate – multe polifenoli funcţia ca antioxidanti. Acid clorogenic este un polifenol care a fost demonstrat pentru a neutraliza mai multe categorii de compușii carcinogen, înainte ca acestea pot deteriora ADN, prevenind astfel mutaţii apariţia şi în continuare provoacă boala.

Cardiovasculare sănătate – concentraţii ridicate de homocisteina din sânge este un indicator de risc pentru boli cardiovasculare. Acid clorogenic a fost demonstrat pentru a ajuta la scăderea de nivelurile de homocisteina totale plasmatice în cei care ingerat acid clorogenic în timpul studiilor clinice.

Acid clorogenic a fost demonstrat, de asemenea, pentru tratarea hipertensiunii arteriale. De neutralizare a radicalilor liberi şi regenerare vitamina E, boabe de cafea verde s-au dovedit pentru a inhiba peroxidarea şi degradarea LDL, promovând astfel cardiovasculare de sănătate optimă.

Tensiunea arterială (sistolică şi diastolică) a arătat, de asemenea, pentru a reduce în mod semnificativ în timpul studiilor clinice de ingestia de acid clorogenic. În timpul studiilor clinice, nu a existat nici o diferenţă în Indicele de masă corporală şi pulsul între grupuri de testare, nici nu au fost detectate de efecte adverse evidente. De asemenea, inhibă oxidarea de lipoproteine cu densitate mică (LDL), sau colesterolul rău care pot afecta arterele şi accelera ateroscleroza. Acest proces de limitare este gandit pentru a ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare.

Nivelurile de zahăr din sânge sănătoase – acid clorogenic a fost touted ca nivelul zaharului din sange sanatoase de sprijin. Un număr de studii de populaţie identificate utilizatorii acid clorogenic ca fiind în mod substanţial mai puţin probabil pentru a obţine diabetul de tip 2. Mai multe de cercetare a sugerat motivul pentru acest lucru ca fiind efectele acidul clorogenic metabolismul glucozei. Glucoza este stocat în ficat în un polizaharid numit glicogen, care este un lant lung, ramificata de molecule de glucoza insolubile. Într-un proces cunoscut sub glycogenolysis, enzima glucoza-6-fosfatazei versiuni gratuit glucoza in sange, în cazul în care se circulă la diferite organe. Dacă glycogenolysis este inhibată, organismul devine sale de energie din celule de grăsime. Acest lucru reduce nivelurile de glucoză din sânge, ajutând la reducerea simptomelor. De asemenea, reducerea numărului de grăsime magazine duce la pierderea in greutate.

Beneficiile combinate de pierdere în greutate, sănătatea cardiovasculară, nivelul zahărului din sânge sănătoase şi globală de prevenire a bolilor datorită nivelului ridicat de antioxidanţi în cafea fasole verde toate lucru sinergic pentru a sprijini o mai sănătoase, mai fericiţi şi mai vibrante tu!

Click aici pentru a cumpara verde Extract de cafea de la site-ul oficial