Grøn Kaffe Kost

» » Grøn Kaffe Kost

Grøn Kaffe KostGrøn kaffebønne ekstrakt har været omtalt af Dr. Oz og andre som en naturlig, sund, og effektiv måde at hjælpe med at miste dem ekstra pounds. Green Coffee Bean uddrag er den reneste og rawest form for kaffebønne, hvilket betyder, at det er den mest potente for chlorogenic syre. Chlorogenic syre er den vigtigste ingrediens, der undersøgelser viser hjælper med sukker, fedt-brænding og forsinke frigivelsen af sukker til blodet.

Hvorfor ikke bare drikke kaffe? Kaffebønner er brændt på over 400 grader Fahrenheit at forberede hvad vi elsker i vores kopper. Processen ændrer farven, aroma og vigtigst Næringsindhold, specielt værdifulde og potent chlorogenic syre, som er, hvad gør vægttab muligt.

Den gode nyhed er, at du kan tage de grønne kaffebønner ekstrakt kapsler med din morgen kop kaffe til bedst fra begge verdener.

Hvad er grøn kaffebønne og er den effektiv?

Meget kort sagt, grønne kaffebønner er kaffebønner, der er frisk og har ikke været brændt; den kaffe vi brygge i morgen har været brændt, og dette er grunden til det er brunt, i stedet for grøn. Rå kaffebønner naturligt indeholder et stof kaldet Chlorogenic syre, som er den aktive vægttab sammensatte i grønne kaffebønner. Ristning kaffebønner ødelægger Cholorgenic syre.

Nylige kliniske undersøgelser og forsøg har vist, at den specifikke kombination af Chologenic syre og koffein er effektive til vægttab. En særlig undersøgelse efterfulgt 16 personer (med en BMI mellem 25 og 30%) og mellem 22-46 år gammel. Undersøgelsens deltagere blev overvåget i 22 uger og deltagerne kost og motion var nøje overvåges under hele undersøgelsen. Deltagerne spiste i gennemsnit 2400 kalorier om dagen og havde en kalorieforbrænding på 400 kalorier, intetsteds nær de niveauer, der er nødvendige for vægttab.

Klik her for at købe grøn kaffe uddrag fra officielle hjemmeside

Hvordan virker grøn kaffebønne kost?

Vægttab-Green Coffee Bean har været vis hæmmer fedtoptagelsen og også stimulere aktivering af fedt metabolisme i leveren, både store tilhængere af vægttab.

Chlorogenic syre fundet i grønne kaffebønner er en naturlig fytokemiske, der findes i en bred vifte af planter, med meget høje koncentrationer i grønne kaffebønner. Det har vist sig for at hæmme frigivelsen af glukose i blodet, især efter måltider, og ser ud til at hjælpe folk tabe sig som et resultat.

Grøn Kaffe Kost

Chlorogenic syre kan også kunne fremkalde krop fedt tab ved at øge kroppens varme, der produceres, hvilket fremmer termogenese, naturlige forbrænding af fedt til energi. Det er også menes at reducere generation af nye fedtceller på grund af sin overlegne anti-oxidant virkninger.

Chlorogenic syre synes ikke at være optaget af tyndtarmen og faktisk registreres ikke i plasma efter indtagelse. Det menes, at Chlorogenic syre kan binde sig til visse forbindelser og derfor hæmme optagelsen af fedt. Resultaterne er i overensstemmelse med menneskelige og animalske undersøgelser og foreslå grønne kaffebønner er et effektivt redskab for enhver vægt reduktion plan og kan være specielt vellykket i at reducere vægt i pre-obese voksne.

Klik her for at købe grøn kaffe uddrag fra officielle hjemmeside

Hvor mange skal jeg tage hver dag?

For at opnå de bedste resultater, bør du tage mindst 800mg mindst 30 minutter før hvert måltid mindst to gange om dagen. Fordi grøn kaffe er en fødevare og ingen skadelige bivirkninger blev rapporteret i undersøgelsen, nogle ernæringseksperter anbefaler at tage 2 kapsler før hvert måltid! Vi anbefaler at du køber den reneste form for grøn kaffebønne kapsler, der indeholder absolut ingen tilsætningsstoffer eller fyldstoffer – det er derfor vi anbefaler ren sundhed alle naturlige 400mg grøn kaffebønne kapsler.

Grøn Kaffe Kost

Klik her for at købe grøn kaffe uddrag fra officielle hjemmeside

Hvilke andre fordele giver grøn kaffe Diet?

Generelle sundhed – mange polyfenoler funktion som antioxidanter. Chlorogenic syre er en polyphenol, der har vist sig at neutralisere flere klasser af kræftfremkaldende stoffer, før de kan beskadige DNA, hvilket forhindrer mutationer forekommer og forårsager yderligere sygdom.

Hjerte-kar-sundhed -højt homocystein koncentrationer i blodet er en risikoindikator for for hjerte-kar-sygdom. Chlorogenic syre har vist sig at støtte fald i samlede plasma-homocystein hos dem, der indtages Chlorogenic syre under kliniske forsøg.

Chlorogenic syre har også vist sig til behandling af hypertension. Ved at neutralisere frie radikaler og regenererende vitamin E, har grønne kaffebønner vist sig at hæmme lipid og LDL nedbrydning, derved at fremme optimal hjerte-kar-sundhed.

Blodtryk (både systolisk og diastolisk) har også vist sig for at nedsætte betydeligt under kliniske undersøgelser af Chlorogenic syre indtagelse. Under kliniske forsøg, der var ingen forskel i body mass index og puls testgrupper, og heller ikke var nogen synlige bivirkninger opdaget. Det hæmmer også oxidation af low-density lipoprotein (LDL), eller dårlige kolesterol, der kan skade arterierne og fremskynde åreforkalkning. Begrænse denne proces menes at hjælpe med at forhindre hjerte-kar-sygdom.

Sund blodsukker – Chlorogenic syre er blevet udråbt som støtte sunde blodsukker. En række befolkning undersøgelser identificeret Chlorogenic syre brugere som værende væsentligt mindre tilbøjelige til at få Type 2-diabetes. Yderligere forskning har antydet, at grunden til dette som værende Chlorogenic syren indvirkning på glukosemetabolismen. Glukose lagres i leveren i et polysaccharid, der kaldes glykogen, hvilket er en lang, forgrenet kæde af uopløselige glukose molekyler. I en proces kendt som glycogenolyse, frigiver enzymet glucose-6-fosfatase gratis glukose i blodbanen, hvor det cirkulerer på forskellige organer. Hvis glycogenolyse hæmmes, får kroppen sin energi fra fedtceller. Dette reducerer blodsukkerniveauet, bidrage til at mindske symptomerne. Også, at reducere antallet af fedtdepoter fører til vægttab.

De kombinerede fordele ved vægttab, hjerte-kar-sundhed, sund blodsukker og samlede sygdomsforebyggelse på grund af det høje niveau af antioxidanter i grøn kaffebønner alle arbejder synergistisk til at støtte en sundere, gladere og mere pulserende du!

Klik her for at købe grøn kaffe uddrag fra officielle hjemmeside