Grønne Kaffe Kosthold

» » Grønne Kaffe Kosthold

Grønne Kaffe KostholdGreen kaffebønne trekke ut har vært omtalt av Dr. Oz og andre som en naturlig, sunn, og effektiv måte å hjelpe miste de ekstra pounds. Green kaffebønne trekke ut er den reneste og råeste formen for kaffebønne som betyr at det er den mest potente for klorogensyre syre. Klorogensyre acid er nøkkelen ingrediens som studier viser hjelper med sukker, fett-brenning og bremse utgivelsen av sukker i blodet.

Hvorfor ikke bare drikke kaffe? Kaffebønner er stekt på over 400 grader Fahrenheit å forberede for hva vi elsker i våre kopper. Prosessen endrer farge, aroma, og aller viktigst næringsinnholdet, spesielt verdifull og potent klorogensyre syre som er det som gjør vekttap mulig.

Den gode nyheten er at du kan ta de grønne kaffebønne ekstrakt-kapslene med morgenen kopp kaffe for best av begge verdener.

Hva er Green kaffebønne, og er det effektivt?

Veldig enkelt sagt, grønne kaffebønner er kaffebønner som er friske og har ikke blitt stekt; kaffen vi brygge i morgen har blitt stekt og det er derfor det er brun, snarere enn grønn. Rå kaffebønner naturlig inneholder et stoff kalt klorogensyre syre, som er den aktive vekttap sammensatte i Green kaffebønner. Roasting kaffebønner ødelegger Cholorgenic syre.

Kliniske studier og studier har vist at akkurat den kombinasjonen av Chologenic syre og koffein er effektive for vekttap. En bestemt studie fulgte 16 personer (med en body mass index mellom 25% og 30%) og mellom 22 til 46 år. Studiet deltakere var overvåket for 22 uker og deltakerne dietter og trening var strengt overvåket gjennom hele studiet. Deltakerne spiste i gjennomsnitt 2400 kalorier om dagen, og hadde en kaloriforbruk 400 kalorier, noe sted nær nivåene som er nødvendig for vekttap.

Klikk her for å kjøpe grønn te ekstrakt fra offisielle hjemmeside

Hvordan fungerer Green kaffebønne kosthold?

Weight Loss-Green kaffebønne har vært Vis å hemme fett absorpsjon og også stimulere aktivering av fettstoffskiftet i leveren, begge store tilhengere av vektreduksjon.

Klorogensyre syre funnet i grønne kaffebønner er en naturlig phytochemical som er funnet i et bredt utvalg av planter, med svært høye konsentrasjoner i Green kaffebønner. Det har vist seg for å hemme frigjøring av glukose i blodet, spesielt etter måltider, og ser ut til å hjelpe folk mister vekt som et resultat.

Grønne Kaffe Kosthold

Klorogensyre syre kan også være i stand til å indusere kroppen fett tap ved å øke kropp heten produsert, således fremmer termotilblivelsen, naturlig forbrenning av fett for energi. Det er også antatt å redusere generasjonen av nye fett celler på grunn av sin overlegne antioksidant effekt.

Klorogensyre syre ser ikke ut til å bli absorbert av tynntarm og faktisk finnes ikke i plasma etter inntak. Det antas at klorogensyre syre kan binde på visse stoffer og dermed hemme absorpsjonen av kosttilskudd fett. Resultatene er konsistente med mennesker og dyr studier og foreslå grønne kaffebønner er et effektivt verktøy for noen vekt reduksjon plan og kan være spesielt vellykket i å redusere vekt i pre-obese voksne.

Klikk her for å kjøpe grønn te ekstrakt fra offisielle hjemmeside

Hvor mange skal jeg ta per dag?

For å oppnå de beste resultatene, bør du ta minst 800mg minst 30 minutter før hvert måltid minst to ganger per dag. Fordi grønn kaffe er en mat og ingen skadelige bivirkninger ble rapportert i studien, noen Ernæringseksperter anbefaler å ta 2 kapsler før hvert måltid! Vi anbefaler at du kjøper den reneste formen av Green kaffebønne kapsler som inneholder absolutt ingen tilsetningsstoffer eller fyllstoffer-det er derfor vi anbefaler Pure helse all-naturlige 400mg Green kaffebønne kapsler.

Grønne Kaffe Kosthold

Klikk her for å kjøpe grønn te ekstrakt fra offisielle hjemmeside

Hvilke andre fordeler gir grønne kaffe kosthold?

Generelle helse -mange polyfenoler fungere som antioksidanter. Klorogensyre syre er en polyphenol som har vist seg å nøytralisere flere klasser av kreftfremkallende forbindelser før de får skadet DNA, og dermed hindre mutasjoner fra forekommende og forårsaker ytterligere sykdom.

Kardiovaskulær helse -høy homocystein konsentrasjoner i blodet er en risikoindikator for hjerte-og karsykdommer. Klorogensyre syre har vist seg å hjelpe til reduksjon av totale plasma homocystein nivåer i de som svelget klorogensyre syre i løpet av kliniske studier.

Klorogensyre syre har også vært vist for behandling av hypertensjon. Ved å nøytralisere frie radikaler, og regenererende vitamin E, har Green kaffebønner vist seg å hemme lipid og LDL fornedrelse, og dermed fremme optimal kardiovaskulær helse.

Blodtrykk (både systolisk og diastolisk) har også vist til å redusere betydelig i løpet av kliniske studier av klorogensyre syre svelging. I løpet av kliniske forsøk, var det ingen forskjell i body mass index og puls mellom testgrupper, heller ble oppdaget noen tilsynelatende bivirkninger. Det hemmer også oksidering av lav tetthet lipoprotein (LDL), eller dårlig kolesterol som kan skade arteriene og akselerere åreforkalkning. Begrense denne prosessen er tenkt å bidra til å forhindre hjerte-og karsykdommer.

Sunn blodsukker nivåer -klorogensyre syre har vært spioneringen som støtter frisk blod sukker nivåer. En rekke befolkningsstudier identifisert klorogensyre syre brukere som vesentlig mindre sannsynlighet for å få Type 2 diabetes. Videre forskning har foreslått grunnen til dette som effekten av klorogensyre syre på glukose metabolisme. Glukose er lagret i leveren i en polysakkarid kalt glykogen, som er en lang, forgrenede kjede av uløselig glukose molekyler. I en prosess kjent som glycogenolysis, utgivelser enzym glukose-6-fosfatase gratis glukose i blodet, hvor det sirkulerer til ulike organer. Hvis glycogenolysis er hemmet, får kroppen sin energi fra fett celler. Dette reduserer blodsukkernivået, bidrar til å redusere symptomene. Også, reduserer fett butikker fører til vekttap.

Kombinert fordeler av vekttap, kardiovaskulær helse, frisk blod sukker nivåer og generelle sykdomsforebygging på grunn av de høye nivåene av antioksidanter i Green kaffebønner alt arbeid synergi å støtte en sunnere, gladere og mer levende du!

Klikk her for å kjøpe grønn te ekstrakt fra offisielle hjemmeside