Hallon Keton Näring

» » Hallon Keton Näring

Hallon Keton NäringDr Oz säger det tar 90 pounds av färska hallon att matcha en engångsdos av hallon ketoner.

Förra veckan Dr Oz utlöste en större debatt genom att godkänna hallon keton som ett mirakel fett brännare stöd med viktminskning. Vikt förlust expert Lisa Lynn förekommit som gäst att diskutera hur hallon ketoner hade hjälpt sina kunder gå ner i vikt. Dr Oz illustreras ytterligare hur kost-supplementet fungerade genom att placera air ballonger tänkt att representera fettceller i flytande kväve orsakar ballonger att skrumpna upp.

Som namnet antyder, är en förening som finns i röda hallon hallon keton och är på USDA: s lista över ingredienser som är allmänt erkända som säker. Det ger bär deras doft, men finns naturligt i mycket låga nivåer.

Som sagt på Dr Oz Show, skulle det ta 90 pounds av färska bär att få motsvarande mängd keton som finns i formuläret tillägg. Vad showen inte nämnde är att på grund av denna naturliga brist, den hallon keton som finns i kosttillskott är vanligtvis syntetiserade industriellt.

Klicka här för att köpa hallon keton från officiella hemsida
Men är forskningen bakom de anspråk som hallon ketoner hjälp med viktminskning knappa. Det har varit två små studier visar laboratoriemöss är mindre benägna att gå upp i vikt när du lägger till hallon ketoner till kosten. Dock har man inga placebokontrollerade studier av människor.

Hallon ketoner påverkar ämnesomsättningen genom två mekanismer genom att öka nivåerna av två hormoner, norepinerphrine och adiponectin. Öka noradrenalin orsakar kroppens temperatur att stiga, orsakar kroppen att bränna mer fett. Hallon ketoner också öka nivåerna av adiponectin, som är ett hormon som hjälper till att sänka blodsockernivån.

Hallon Keton Näring

Den mindre cirkulerande glukos, desto mindre sannolikt kommer att konverteras till en lagrad energikälla som glykogen. Adiponectin finns minst vanligt i feta människor och kan ha en roll att spela för insulinresistens och diabetes.

Klicka här för att köpa hallon keton från officiella hemsida
Hallon keton är med andra ord ett stimulerande, som så många andra viktminskning kompletterar. Även om Dr Oz gäst beskrivs hallon keton har har inga biverkningar, det kan öka hjärtfrekvens och påverka blodtrycket. Liksom, Dr Khan varnar hallon keton biverkningar som kan påverka sköldkörteln. Andra vanliga biverkningar av stimulantia är sömnsvårigheter och agitation.

Dr Khan säger dessutom att tillägget kan interagera med ett antal olika mediciner, och skulle inte rekommendera tillägget för alla med diabetes, högt blodtryck, astma eller som tar antidepressiva medel. Hon föreslår att någon med ett allvarligt medicinskt tillstånd rådgöra med en läkare innan du tar hallon ketoner.

Hallon Keton Näring

Sedan slutet av segmentet, Dr Oz lägger till förbehållet att tillägget bör kombineras med en vettig kost och regelbunden motion, som i många sätt låter långt ifrån mirakel infördes. Det finns också ingenting om hur länge det är säkert att fortsätta tar detta tillägg.

Jag skulle tro att dessa produkter skulle bara vara effektiva under en kort tid och så småningom måste avbrytas. Om viktminskning uppnås vikt underhåll skulle krävt en hälsosam kost och motion.

Klicka här för att köpa hallon keton från officiella hemsida