Hindbær Keton Ernæring

» » Hindbær Keton Ernæring

Hindbær Keton ErnæringDr. Oz siger det tager 90 pounds af friske hindbær til at matche en enkelt dosis af hindbær ketoner.

Sidste uge Dr. Oz udløste en større forhandling af påtegning hindbær keton som et mirakel fedtforbrænder til at hjælpe med vægttab. Vægt tab ekspert Lisa Lynn optrådte som gæst at diskutere hvordan raspberry ketoner havde hjulpet hendes klienter mister vægt. Dr. Oz illustreret yderligere, hvordan kost supplement arbejdede ved at placere luft balloner betød at repræsentere fedtceller i flydende kvælstof forårsager balloner til at visne op.

Som navnet antyder, hindbær keton er en sammensatte stede i røde hindbær og er på USDAS liste over ingredienser, som er generelt anerkendt som sikre. Det giver bær deres aroma, men er naturligt til stede i meget lave niveauer.

Som anført på Dr. Oz Show, ville det tage 90 pounds af friske bær til at få den tilsvarende mængde af keton, der findes i tillægget form. Hvad showet ikke nævner er, at på grund af denne naturlige knaphed, den hindbær keton findes i kosttilskud er normalt syntetiseret industrielt.

Klik her for at købe Raspberry keton fra officielle hjemmeside
Men forskningen bag de påstande, som hindbær ketoner hjælpe med vægttab er sparsomme. Der har været to små undersøgelser viser laboratoriemus er mindre tilbøjelige til at få vægten, når du tilføjer raspberry ketoner til at deres kost. Der har dog været nogen placebo-kontrollerede studier af mennesker.

Hindbær ketoner påvirker stofskiftet gennem to mekanismer ved at øge niveauet af to hormoner, norepinerphrine og adiponectin. Øge noradrenalin forårsager kropstemperaturen til at stige, forårsager krop til at forbrænde mere fedt. Hindbær ketoner også øge niveauet af adiponectin, som er et hormon, der hjælper med at sænke blodsukkerniveauet.

Hindbær Keton Ernæring

Den mindre cirkulerende glukose, jo mindre sandsynligt vil blive konverteret til en lagret energikilde som glykogen. Adiponectin er fundet mindst hyppigt i fede mennesker og kan have en mulig rolle at spille i insulinresistens og diabetes.

Klik her for at købe Raspberry keton fra officielle hjemmeside
Med andre ord, er hindbær keton et nydelsesmiddel, som så mange andre vægttab supplerer. Selv om Dr. Oz gæst beskrevet hindbær keton har har ingen bivirkninger, det kan øge hjertefrekvens og blodtryk. Samt, Dr. Khan advarer hindbær keton bivirkninger, der kunne påvirke skjoldbruskkirtlen. Andre almindelige bivirkninger af centralstimulerende lægemidler omfatter søvnbesvær og agitation.

Dr. Khan siger desuden, at tillægget kan interagere med en række forskellige medikamenter, og vil ikke anbefale supplement til alle med diabetes, forhøjet blodtryk, astma eller hvem der tager antidepressiva. Hun foreslår, at alle med en alvorlig medicinsk tilstand konsultere en læge før du tager raspberry ketoner.

Hindbær Keton Ernæring

Derefter slutningen af målgruppen tilføjer Dr. Oz det forbehold, at tillægget skal kombineres med en fornuftig kost og regelmæssig motion, som på mange måder lyde langt fra mirakel indført. Der er også nogen omtale af hvor længe det er sikkert at fortsætte med at tage dette supplement.

Jeg ville mene at disse produkter vil kun være effektiv for en kort periode og i sidste ende skal afskaffes. Hvis vægttab opnås vægt vedligeholdelse ville kræves en sund kost og motion.

Klik her for at købe Raspberry keton fra officielle hjemmeside