Kjøpe Grønne Kaffe

» » Kjøpe Grønne Kaffe

Kjøpe Grønne KaffeKjøpe grønne kaffe. Grønne kaffe selgeren er ansvarlig for gradering kaffebønner før du sender kaffe til kjøperen.  Når gradert, har "Enestående" og "Spesialitet" grønne kaffebønner kan fortsatt problemer som ikke nødvendigvis regnskapsføres i kaffe gradering.

Disse kaffe “ defekter ” er mindre alvorlige, men skade potensialet i kaffen.  Du kan fortelle mye om en kaffe prosessforhold ved å se på utseendet på den grønne kaffebønner.  Selv om Kopping er den definitive måten å se etter problemer, er et godt prognostiske verktøy å sammenligne kaffebønner.

Grønne kaffebønner kommer fra innenfor bær av kaffe anlegget. De er ennå ikke stekt. Når du merker og steke dine egne kaffebønner, vil du ikke bare finne deg selv utvikler seg nedover veien mot den perfekte koppen kaffe, men du vil nyte reisen.

Klikk her for å kjøpe grønn te ekstrakt fra offisielle hjemmeside

Ting du bør vurdere når du kjøper kaffe:

1. Den grønne kaffebønner bør være nesten like store 17/18, 15/16, 13/14 etc, formes på samme måte, og har en lignende farge.  Grunnen til dette har å gjøre med hvordan jevnt kaffe vil steke som vil påvirke utseende og smak av stekt kaffe.  Mindre kaffebønner vil steke annerledes enn større bønner som resulterer i en ujevn cup.  Ujevn coloring hint mot tørking problemer, mens ujevn figurer kan tyde på en blanding av kultivarer.

2. Kontroller at produsent skiller kaffe massevis av både geografisk område og kaffe varietal.  Disse tomtene bør være høstet, behandlet og cupped separat før blending i siloene.

3. Vasket Arabica kaffe skal selv og lyse.  Kaffebønner bør ikke ha en ujevn eller kjedelig farge.  Hvis de gjør, er de sannsynlig å ha blitt tørket eller behandlet på feil måte.  Kaffe behandling er avgjørende for spesialitet grønne kaffe. Hvis den grønne kaffebønner ser falmet, vil cup kvaliteten være falmet.

4. Spørre om kaffe tørking forhold på kaffe eiendom.  Hvis de synes å ha investert en betydelig mengde tid til å sikre at de er tørke kaffen riktig, vil kaffe kvaliteten generelt viser dette i cup.  Uriktig tørking på terrasser eller i mekanisk tørketromler kan vanligvis være observert visuelt.  Rask tørking i mekanisk tørketromler resulterer i kjedelig eller brune kaffe.  Kaffebønner er spraglete (eller Quakers når stekt) resultere når kaffen er tørket for fort, spre for tynn på patios, eller ikke rotert så ofte som anbefalt.  Noen mennesker anbefaler tørking kaffe på terrasser første til å tørke huden, deretter overføre til mekanisk tørketromler, og koble deretter kaffen tilbake til terrasser for den endelige tørking.  De tror at dette bidrar til å forbedre fargen.  Andre sende kaffebønner til tørketromler flere ganger, mens i mellom tørking økter de tillater kaffe å hvile i siloer slik at fuktighetsinnhold av bønne kan komme til likevekt.  Dette er viktig siden utsiden av kaffebønne tørker raskere enn innsiden av bønne.  Spørre om temperaturen som er brukt på tørketromler.  Er det over 42 C' Hvis så kan du forvente en kjedelig eller bakt kopp, noe som resulterer i en kaffe-klasse som er mindre enn ønskelig.

Klikk her for å kjøpe grønn te ekstrakt fra offisielle hjemmeside

5. For alle kaffe, kan du spørre om kaffe behandling.  Kontroller at de behandler kaffen eiendom behandler grønne kaffebønner umiddelbart etter høsting.  Ellers er du garantert en gjæret kopp siden kaffe begynner fermenting umiddelbart ved plukking.  Spør hvordan de bruker den gjæring stridsvogner og hvorfor ' skiller de ut kaffe som flyte til toppen av tankene under gjæring ' etter defibrering, de skiller kaffe av tetthet før de legge dem til tankene bare kaffe estates som har dedikert en betydelig mengde tid til å forbedre kvaliteten på kaffe vil vite hvorfor disse trinnene er viktig og nødvendig.  Hvis kaffe masse finnes i tanker under behandlingen, kan det føre til brunaktig tinges på den grønne kaffebønner.  Dette er også et tegn på høsting over-modne kaffe kirsebær.

6. Naturlig (tørr) behandlet kaffe vil ofte være dekket i sølv og brun hud som har festet seg til bønne.  I Brasil de kaller dette en "fox bønne" og det er ikke betraktet som en defekt.  Nybegynner klassifiserere kan forvente denne typen bønne til å være en defekt, men hvis du kan fjerne en del av sølv-huden ved å gni på svart sortering mat det ikke regnes som en defekt.  Grønn (under moden) kaffe har også en sølv-huden knyttet til det, men dette kan ikke fjernes av enkel gnidning.  I en vasket kaffe, fox bønner kan tyde sur, fruktig, eller Rio smaker.  Dette bør være bekreftet i cup og ikke visuelt.

7. Kaffebønner har en liten rosa huden dekke dem eller inne sprekken av bønne ' i enkelte områder er dette en alvorlig defekt som folk flest ikke anser for å være en defekt.  Siden det ikke er en del av den grønne kaffe klassifiseringen, kan disse bønner bli gitt videre til kjøperen som spesialitet kaffe.  Disse kaffebønner bør være atskilt og cupped om feilen er alvorlig.

8. Er kaffe bønner hvitaktig eller falmet rundt kantene Dette er sannsynligvis et resultat av utilstrekkelig tørking eller lagring i fuktige værforhold.  Cupen blir kjedelig og vanlig.  Disse hvite merkene er også observert i kaffe som ikke har blitt tørket jevnt.  Delen av bønne som har en hvitaktig tone har høyere fuktighet enn de andre delene av bønne.  Hvitaktig eller misfarget kaffe bønner kan også oppstå fra oksidasjon, kontakt med jorden, eller forurenset vann.

9. Før du kjøpe grønne kaffebønner, lukte dem. Gjære og røyk skade kan enkelt oppdages på dette punktet, mens de kan være mer subtil når stekt.

10. Plukk opp den grønne kaffebønner. Hvordan de føler ' hvis de føler glasslignende og skjøre, de har vært over tørket eller tørkede på for høyt av en temperatur. Hvis de er smidig, de har ikke blitt tørket tilstrekkelig, og bør bli avvist siden muggvekst på dette punktet er uunngåelig.

Klikk her for å kjøpe grønn te ekstrakt fra offisielle hjemmeside