Málna Keton Táplálkozás

» » Málna Keton Táplálkozás

Málna Keton TáplálkozásDr. Oz mondja tart 90 kiló friss málna, málna ketonok egyetlen adag egyeztetéséhez.

Múlt héten Dr. Oz váltott egy jelentős vita endorsing málna keton mint egy csoda zsírégető fogyás támogatás. Súly veszteség szakértői Lisa Lynn úgy tűnt, mint egy vendég, hogy megvitassák, hogyan málna ketonok segített neki ügyfelek lefogy. Dr. Oz illusztrálja, hogyan működött a étrend-kiegészítő, azáltal, hogy azt jelentette, hogy képviselje folyékony nitrogénben okoz a léggömbök, hogy összezsugorodnak, a zsírsejtek levegő léggömbök.

Ahogy a neve is sugallja, málna keton egy összetett jelen vörös málna és az USDA listán az összetevők, hogy általánosan elismert, biztonságos. Ez ad a bogyók a illat, de természetesen jelen a nagyon alacsony szintű.

Amint a Dr. Oz show, hogy lenne 90 kiló friss bogyós gyümölcsök, hogy azonos mennyiségű keton, amely megtalálható a kiegészítő formában. A Térkép nem beszélve az, hogy ez természetes szűkössége miatt a málna keton található kiegészítők általában szintetizálódik iparilag.

Kattintson ide vásárolni málna keton-hivatalos honlap
A kutatás a azt állítja, hogy a málna ketonok segíteni fogyás mögött azonban csekély. Ott már két kis tanulmány mutatja, laboratóriumi egerek kevésbé valószínű, hogy hízni, amikor málna ketonok hozzá a diéta. Azonban már nem placebo-kontrollált tanulmányok az emberek.

Málna ketonok befolyásolja az anyagcserét két mechanizmus két hormon, a norepinerphrine és a adiponectin szintjének növelésével. Növeli a noradrenalin hatására a test hőmérséklete emelkedik, ami a test több zsírt éget. Málna ketonok fokozódnak a adiponectin, amely egy hormon, amely segít a vércukorszint csökkentő.

Málna Keton Táplálkozás

A kevésbé kering a glükóz, a kevésbé valószínű ez lesz alakítva a tárolt energia forrás, mint glikogén. Adiponectin található a legritkábban az elhízott emberek, és lehet játszani az inzulinrezisztencia és a cukorbetegség lehetséges szerepe.

Kattintson ide vásárolni málna keton-hivatalos honlap
Más szóval málna keton az élénkítő, mint oly sok más fogyás kiegészítők. Annak ellenére, hogy Dr. Oz értékelések leírt málna keton rendelkezik, melyeknek nincs mellékhatása, ez növeli a pulzusszámot, és befolyásolja a vérnyomást. Is Dr. Khan figyelmeztet a málna keton mellékhatások, hatással lehet a pajzsmirigy. Egyéb gyakori stimulánsok mellékhatások alvászavar és izgatottság.

Emellett Dr. Khan mondja, hogy a kiegészítő számos különböző gyógyszerek kölcsönhatásba léphet, és nem ajánlom a kiegészítő bárkinek, cukorbetegség, magas vérnyomás, asztma, vagy aki vesz antidepresszánsok. Azt javasolja, hogy akárki-val egy súlyos betegség konzultáljon az orvos, mielőtt málna ketonok.

Málna Keton Táplálkozás

A szegmens majd végén Dr. Oz hozzáadása a kikötés, hogy a kiegészítő össze kell kapcsolni egy ésszerű diéta és rendszeres testmozgás, amely számos módon úgy hangzik, mint a csoda be messze. Van is nem említi a meddig-a ' biztos, hogy továbbra is ezt a kiegészítést.

Azt hiszem, hogy ezek a termékek csak akkor lenne hatékony a rövid idő alatt, és végül is abbamarad. Ha a fogyás érhető el a testsúly karbantartása lenne szükség egy egészséges diéta és a testmozgás.

Kattintson ide vásárolni málna keton-hivatalos honlap