Raspberry Keton Voeding

» » Raspberry Keton Voeding

Raspberry Keton VoedingDr Oz zegt duurt 90 kilo verse frambozen overeenkomen met een enkelvoudige dosis van framboos ketonen.

Vorige week Dr Oz vonkte een belangrijk debat door waarin raspberry keton als een wonder vetverbrander om te helpen met gewichtsverlies. Gewicht verlies deskundige Lisa Lynn verscheen zoals een gast om te bespreken hoe raspberry ketonen had geholpen haar klanten gewicht te verliezen. Dr Oz verder geïllustreerd hoe het dieet supplement werkte door het plaatsen van lucht ballonnen bedoeld te vertegenwoordigen van vetcellen in vloeibare stikstof veroorzaken de ballonnen te verschrompelen omhoog.

Zoals de naam al suggereert, framboos keton is een samengestelde heden in rode frambozen en is op de USDA lijst van ingrediënten die in het algemeen worden erkend als veilig. Het geeft de bessen hun aroma, maar is van nature aanwezig zijn in zeer lage niveaus.

Zoals vermeld op de Dr Oz Show, zou het duren 90 kilo verse bessen om een equivalente hoeveelheid keton die gevonden in de vorm van de aanvulling. Wat de show geen melding is dat als gevolg van deze natuurlijke schaarste, de framboos keton gevonden in supplementen is meestal gesynthetiseerd industrieel.

Klik hier om te kopen framboos keton van officiële website
Het onderzoek achter de claims die door raspberry ketonen met gewichtsverlies helpen is echter nauwelijks. Er zijn twee kleine studies waaruit blijkt laboratorium muizen zijn minder waarschijnlijk te winnen gewicht wanneer raspberry ketonen toe te voegen aan hun dieet. Nochtans, zijn er geen placebo-gecontroleerde studies van de mens.

Raspberry ketonen invloed op het metabolisme door twee mechanismen door het verhogen van het niveau van twee hormonen, norepinerphrine en adiponectin. Verhoging van de noradrenaline veroorzaakt de lichaamstemperatuur toenemen, waardoor het lichaam om meer vet te verbranden. Raspberry ketonen verhogen ook adiponectin, die een hormoon dat helpt is met de niveaus van de bloedglucose verlagen.

Raspberry Keton Voeding

De minder circulerende glucose, hoe minder waarschijnlijk het zal worden omgezet in een bron van opgeslagen energie als glycogeen. Adiponectin minste vaak wordt gevonden in zwaarlijvige mensen en wellicht een mogelijke rol te spelen in insulineresistentie en diabetes.

Klik hier om te kopen framboos keton van officiële website
Met andere woorden, is framboos keton een stimulans, zoals zo vele andere gewichtsverlies supplementen. Hoewel Dr Oz's gast beschreven raspberry keton heeft geen bijwerkingen hebben, kan het verhogen van de hartslag en invloed op bloeddruk. Als goed, Dr. Khan waarschuwingen van de framboos keton bijwerkingen die van invloed kunnen zijn de schildklier. Andere vaak voorkomende bijwerkingen van stimulerende middelen omvatten moeilijkheid slapen en opwinding.

Dr. Khan zegt bovendien dat het supplement met een aantal verschillende medicijnen communiceren kan, en zou niet aanraden het supplement aan iedereen met diabetes, hoge bloeddruk, astma of wie neemt antidepressiva. Zij stelt dat iedereen met een ernstige medische aandoening met een arts raadplegen alvorens raspberry ketonen.

Raspberry Keton Voeding

Dr Oz voegt aan vervolgens eind van het segment, het voorbehoud dat de toeslag moet worden gecombineerd met een zinvolle voeding en regelmatige lichaamsbeweging, die in vele manieren geluiden zoals een ver verwijderd van het wonder geïntroduceerd. Er is ook geen melding gemaakt van hoe lang het is veilig om te blijven ondernemen deze aanvulling.

Ik zou denken dat deze producten alleen effectiever voor een korte periode van tijd zijn zou en zou uiteindelijk moeten worden gestaakt. Als het verlies van het gewicht wordt bereikt gewicht onderhoud zou vereist een gezonde voeding en lichaamsbeweging.

Klik hier om te kopen framboos keton van officiële website