Vadelma Ketoni Ravitsemus

» » Vadelma Ketoni Ravitsemus

Vadelma Ketoni RavitsemusDr. Oz sanoo, se kestää 90 kiloa tuoreita vadelmia vastaamaan annoksena vadelma ketonit.

Viime viikolla Dr. Oz herätti laajaa keskustelua vahvistamalla Vadelma Ketoni rasvanpolttaja ihme laihtuminen tukea. Paino tappio asiantuntija Lisa Lynn esiintyi vieraana keskustelemaan miten vadelma ketonit oli auttanut hänen asiakkaita laihtua. Dr. Oz havainnollistaa, miten ruokavalion täydennys toimi asettamalla ilmapallojen tarkoitus edustaa rasvasolujen nestemäinen typpi aiheuttaa ilmapalloja kuihduttaa ylös.

Nimensä, Vadelma Ketoni on yhdiste hetkellä punaiset vadelmat ja USDA: n luettelo ainesosista, jotka ovat yleisesti tunnustettu turvalliseksi. Se antaa marjoja niiden aromi, mutta on luonnostaan erittäin alhainen.

Kuten Dr. Oz Show kestää 90 kiloa marjoja saada vastaava määrä Ketoni, joka löytyy lisä-muodossa. Show ei mainita on, että koska luonnollinen niukkuus Vadelma Ketoni täydentää löytyy yleensä syntetisoidaan teollisesti.

Klikkaa tästä ostaa Vadelma Ketoni kotisivut
Kuitenkin väittää, että vadelma ketonit auttaa laihtuminen tutkimusta on vähän. On ollut kaksi pieniä tutkimuksia, jotka osoittavat laboratorio hiirillä ovat vähemmän todennäköisesti lihoa, kun lisäät vadelma ketonit ruokavalioonsa. Kuitenkin on tehty ihmisten lumekontrolloidussa tutkimuksia.

Vadelma ketonit vaikuttaa aineenvaihduntaan kahdella mekanismilla lisääntyviä kaksi hormonia, norepinerphrine ja adiponectin. Noradrenaliinin leventäminen ruumiinlämpö nousee, aiheuttaa kehon polttaa enemmän rasvaa. Vadelma ketonit lisätä myös adiponectin, joka on hormoni, joka auttaa alentaa verensokerin.

Vadelma Ketoni Ravitsemus

Vähemmän liikkeellä glukoosi, sitä epätodennäköisempää se muunnetaan varastoidun energialähde, kuten glykogeenin. Adiponectin löytyy ainakin usein lihavia ihmisiä, ja se voi olla mahdollista rooli insuliiniresistenssiä ja diabetes.

Klikkaa tästä ostaa Vadelma Ketoni kotisivut
Vadelma Ketoni on nautintoaine, kuten niin monet muut laihtuminen täydentää. Vaikka Dr. Oz Asiakkaamme kuvattu Vadelma Ketoni on, joilla ei ole sivuvaikutuksia, se voi lisätä syke ja verenpaine vaikuttaa. No Dr. Khan varoitukset Vadelma Ketoni sivuvaikutuksia, jotka voivat vaikuttaa kilpirauhasen. Muita yleisiä haittavaikutuksia, piristeiden ovat univaikeudet ja levottomuus.

Lisäksi Dr. Khan sanoo, että täydennys voi olla yhteisvaikutuksia eri lääkkeiden määrä ei suositella täydentää kaikille diabetes, korkea verenpaine, astma tai otat masennuslääke. Hän ehdottaa, että joku vakava sairaus neuvotella lääkärin kanssa ennen vadelma ketonit.

Vadelma Ketoni Ravitsemus

Sitten lopussa segmentin Dr. Oz lisää varoitus täydentää yhdessä järkevä ruokavalio ja säännöllinen liikunta, joka monia tapoja kuulostaa kuin kaukana ihme käyttöön. On myös ei mainita kuinka kauan on turvallista jatkaa kun kyseinen lisäosa.

Luulisin, että nämä tuotteet olisi tehokas vain lyhyen ajan ja lopulta on lopetettava. Jos laihtuminen saavutetaan painon ylläpitoon tarvitaan terveellisen ruokavalion ja liikunnan.

Klikkaa tästä ostaa Vadelma Ketoni kotisivut