Zöld Kávé Diet

» » Zöld Kávé Diet

Zöld Kávé DietZöld Kávébab kivonat van jellegét meghatározta Dr. Oz, és mások mint a természetes, egészséges, és hatékony módja annak, hogy segítsen elveszítik e felesleg. Zöld Kávébab kivonat a coffee bean, ami azt jelenti, hogy a leghatásosabb klorogénsav legtisztább és rawest formájában. Klorogénsav a fő összetevő, amely tanulmányok Térkép segít a cukor-, zsír égető, és lassítják a kibocsátás a cukor a vérben.

Miért nem csak iszik kávét? Szemes kávé a pörkölt, a több mint 400 fok Fahrenheit felkészülni, mi szeretjük a mi kupák. A folyamat változik a színe, aromája és a legfontosabb a tápanyag-tartalma, különösen az értékes és erős klorogénsav ami az, ami fogyás lehetséges.

A jó hír az, hogy amit megtehetsz zöld kávébab kivonat kapszula a reggeli csésze kávéja a legjobb mindkét világ.

Mi az zöld kávébab, és ez a hatékony?

Nagyon egyszerűen fogalmazva, zöld kávébab kávébab, amelyek friss és nem volt pörkölt; Mi főzés a reggeli kávé pörkölve és barna, ezért nem zöld. Nyers kávé bab természetesen tartalmaz egy olyan vegyület úgynevezett klorogénsav, amely az aktív fogyás a zöld kávébab összetett. Kávébab pörkölés elpusztítja a Cholorgenic sav.

A legújabb klinikai vizsgálatok és kísérletek kimutatták, hogy a különleges kombinációja Chologenic sav és a koffein hatékony fogyás. Egy tanulmány követte 16 fő (-val a testtömeg-index 25 % és 30 % között) és 22-46 év között. 22 Hetes vizsgálatban résztvevők voltak ellenőrizni, és szigorúan felügyelt egész a tanulmány résztvevők étrend és a testmozgás voltak. A résztvevők átlagosan 2400 kalória naponta evett, és volt egy 400 kalória, kalória sehol közelében a fogyáshoz szükséges szintet.

Kattintson ide vásárolni zöld kávé kivonata hivatalos honlapja

Hogyan működik a zöld kávébab diéta?

Fogyás – zöld kávébab már Térkép, gátolják a zsír felszívódását és serkentik az aktiválás, a májban a zsír-anyagcsere mindkét fő támogatói a súlycsökkentés.

Megtalálható a zöld kávébab klorogénsav egy természetes fitokémiai, amely megtalálható a növények széles skáláját, nagyon magas koncentrációban a zöld szemes kávé. Megállapítást nyert, hogy gátolja a glükóz felszabadulását a vérbe, különösen étkezés után, és úgy tűnik, hogy segítsen az embereknek lefogyjak eredményeként.

Zöld Kávé Diet

Klorogénsav is képes, hogy rábírja testzsír csökkenése, növeli a test hőt termelt, így előléptetés thermogenesis, a természetes égő zsír az energia. Azt is hitte, hogy csökkentse a generációs új zsírsejtek a kiváló antioxidáns hatása miatt.

Klorogénsav úgy tűnik, nem szívódik fel a vékonybélben, és nem ténylegesen érzékel plazma lenyelése után. Úgy tartják, hogy a klorogénsav kötődnek bizonyos vegyületek, és ezért a zsír felszívódását gátolják. Az eredmények konzisztensek az emberi és állati tanulmányok és zöld kávébab minden olyan tömeg csökkentése terv hatékony eszköze, és kifejezetten sikeres fogyás pre-obese felnőttek arra utalnak.

Kattintson ide vásárolni zöld kávé kivonata hivatalos honlapja

Hány kell szednem naponta?

A legjobb eredmények eléréséhez meg kell tennie legalább 800mg minden, legalább két alkalommal naponta étkezés előtt legalább 30 perccel. Mert zöld kávé élelmiszer és a tanulmányban számoltak be, nincs káros mellékhatása, bizonyos táplálkozási javasoljuk, hogy minden étkezés előtt, 2 kapszula! Azt javasoljuk, hogy vásárolni a zöld kávébab kapszula, egyáltalán nem adalékanyagokat tartalmazó vagy Töltőanyagok – a legtisztább formája, ezért javasoljuk, hogy tiszta egészség minden-természetes 400mg zöld kávébab kapszula.

Zöld Kávé Diet

Kattintson ide vásárolni zöld kávé kivonata hivatalos honlapja

Milyen más előnyöket nyújt a zöld kávé diéta?

Általános egészségi állapotának – sok polifenolok funkciója, mint antioxidánsok. Klorogénsav egy olyan polifenol, amelyek kimutatták, hogy semlegesítse több részvényosztály esetén rákkeltő vegyületek, mielőtt azok károsíthatják a DNS-t, így megakadályozza az előforduló és további betegséget okozó mutációk.

Szív-és érrendszeri egészség – magas homocisztein koncentrációja a vérben a szív-és érrendszeri betegség kockázatlistája. Klorogénsav kimutatták, hogy azok, akik fogyasztanak klorogénsav, klinikai vizsgálatok során teljes plazma homocisztein szint csökkenése támogatás.

Klorogénsav is kimutatták, a magas vérnyomás kezelésére. Szabad gyökök semlegesítésében és regeneráló E-vitamin, zöld kávébab bizonyítottan gátolják a lipid- és LDL-bomlás, elősegítve az optimális szív-és érrendszeri egészség.

Vérnyomás (szisztolés és diasztolés) azt is kimutatta, jelentősen csökkentek a Chlorogenic sav lenyelése klinikai vizsgálatok során. Klinikai vizsgálatok során nem volt különbség a pulzusszám és a testtömeg-index vizsgálati csoportok között, és nem tártak fel nyilvánvaló mellékhatások. Azt is gátolja az alacsony sűrűségű lipoprotein (LDL), vagy a rossz koleszterin, amelyek károsíthatják az artériákban, atherosclerosis felgyorsítása oxidáció. Ez a folyamat korlátozza úgy gondolják, hogy segít megelőzni a szív-és érrendszeri betegség.

Egészséges vércukorszint – klorogénsav lóversenytippeket szerez, mint támogató egészséges vércukorszint. Számos tanulmány lakosság azonosított Chlorogenic savas felhasználók számára, hogy lényegesen kevesebb valószínű-hoz kap a 2 típusú cukorbetegség. További kutatások azt javasolta, ennek oka az, hogy a klorogénsav hatással glükóz metabolizmusát. Glükóz a májban, a glikogén, amely egy hosszú, elágazó lánc oldhatatlan glükóz molekulák, úgynevezett poliszacharid-ban tárolódik. A folyamat néven ismert glikogenolízis glükóz-6-foszfatáz enzim releases ingyenes glükóz a véráramba, ahol kering a különböző szervekben. Glikogenolízis gátolja, ha a szervezet megkapja az energia, a zsírsejtek. Ez csökkenti a vércukorszintet, segít csökkenteni a tünetek. Is a zsírraktárakat számának csökkentése vezet a fogyás.

Fogyás, szív-és érrendszeri egészség, egészséges vércukorszint és átfogó betegségek megelőzése miatt magas antioxidáns, zöld kávébab minden munka szinergikusan támogatásához együttes előnyeit egy egészségesebb, boldogabb és élénkebb Ön!

Kattintson ide vásárolni zöld kávé kivonata hivatalos honlapja